Γεωργιάννα Χιλιαδάκη: Η σεφ των δύο Michelin προτείνει ένα Panettone που γίνεται ουάου βασιλόπιτα - Ποιος το φτιάχνει; (φωτό & βίντεο)

«Και του χρόνου!!»

Μια υπέροχη εορταστική, γαστρονομική πρόταση από την Γεωργιάννα Χιλιαδάκη!

Η μοναδική Ελληνίδα σεφ που έχει βραβευτεί με δύο αστέρια Michelin, δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο στην οποία την βλέπουμε με το υπέροχο Panettone - βασιλόπιτα που δημιούργησε ο pasty chef Αντώνης Σελέκος και το Selekos Conceptual Desserts.

Δείτε όλες τις φωτό και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

«Βασιλόπιτα ή βασιλοπανετόνε κανείς; Ο καλός μου φίλος @selekos_antonis μετέτρεψε αυτό το τέλειο Panettone σε βασιλόπιτα. Και ποιος ξέρει;; Μπορεί να  είσαι εσύ ο τυχερός φέτος και να κερδίσεις το φλουρί. Και του χρόνου!» διαβάζουμε στην ανάρτησή της.

Ποιος είναι ο Αντώνης Σελέκος με τα φανταστικά Panettone

Στην επίσημη σελίδα του pastry chef διαβάζουμε σχετικά:  «Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 14 χρονών, σε έναν οικογενειακό φούρνο, με πολλές ώρες και πολλή δουλειά. Μετά ήρθε η σχολή ζαχαροπλαστικής/αρτοποιίας όπου έμαθα τα βασικά. Κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μου υπήρξαν οι μέντορες μου, με δίδαξαν και με επηρέασαν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Αργότερα, στην επαγγελματική μου καριέρα, άρχισα να απολαμβάνω τις διαφορετικές προοπτικές του να είμαι ζαχαροπλάστης αλλά και λάτρης της σοκολάτας.

 

​Τον Αύγουστο του 2020, ένας αγαπημένος μου φίλος, ο Δημήτρης, είχε μια εξαιρετική ιδέα: «Τι θα λέγατε να ψήσετε ένα σπιτικό Panettone αυτά τα Χριστούγεννα και να το παραδώσετε μόνοι σας τα Χριστούγεννα;» Στην αρχή φαινόταν μια τρελή ιδέα… και μετά η Άννα είπε «Δοκίμασε το, δεν έχεις τίποτα να χάσεις!». Και το επιχείρησα. Ένα χρόνο μετά, εδώ είμαστε στο νέο μας στούντιο στο Παγκράτι! Ψήνουμε το σπιτικό μας Panettone όλο το χρόνο, που παραδίδεται στο σπίτι σας, με πολλή αγάπη και φροντίδα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ