Cordelia de Castellane: Η πιο σικ γυναίκα του κόσμου στολίζει το γιορτινό τραπέζι και το δέντρο της (φωτό)

Η ελληνικής καταγωγής καλλιτεχνική διευθύντρια των Dior Home και Dior Baby

Η πιο σικ γυναίκα στον κόσμο, η Cordelia de Castellane βάζει τις τελευταίες πινελιές για τα Χριστούγεννα στο σπίτι και το γιορτινό της τραπέζι.

Η ελληνικής καταγωγής καλλιτεχνική διευθύντρια των Dior Home και Dior Baby, δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες, σε μία από τις οποίες την βλέπουμε να φτιάχνει κάτι στη κορυφή του δέντρου της.

Η ίδια είναι ντυμένη με υπέροχες λευκές, σατέν πιζτάμες που έχουν επάνω όμορφα σχέδια.

Σε άλλα κλικ φαίνεται ένα χρυσό σερβίτσιο, αλλά και το απίθανο art de la table, με μπλε λουλούδια και ένα σπιτάκι Dior να στολίζει το τραπέζι.

Photos: Instagram

Άλλωστε η Castellane είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από φανταστικές δημιουργίες του Dior Maison: από πιάτα και κρυστάλλινα ποτήρια, μέχρι σεντόνια και άλλα είδη για το σπίτι.

Η Cordelia από την πλευρά της μητέρας της κατάγεται από την Κέρκυρα και την Αθήνα. Λατρεύει την Ελλάδα και προσπαθεί να την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. 

"Γεννήθηκα στο Παρίσι, αλλά η μητέρα μου είναι από την Αθήνα και είναι το μέρος που συνδέομαι με την οικογένειά μου - η Ελλάδα είναι σαν μια ισχυρή πατρίδα για μένα. Οι παππούδες μου ζούσαν στον Λυκαβηττό και μετέδωσαν την κουλτούρα τους", είχε δηλώσει η De Castellane σε συνέντευξή της στο περιοδικό Traveller του Condé Nast.

Το υπόβαθρο της De Castellane δεν θα μπορούσε να συνδέεται περισσότερο με τη μόδα και την τέχνη.  Προερχόμενη από αριστοκρατική οικογένεια, από μικρή ηλικία παρακολουθούσε τον θείο της, τον σχεδιαστή και πρώην βοηθό του Karl Lagerfeld, Gilles Dufour, να εργάζεται στο ατελιέ Chanel.

Όπως αναφέρει το habituallychic.luxury.com,  η μητέρα της ήταν διακοσμήτρια και η ξαδέρφη της είναι η Victoire de Castellane, η σχεδιάστρια κοσμημάτων του Christian Dior.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ