Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Υδροχόο δίνοντας τον πρώτο λόγο στις σχέσεις μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα! Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον Αιγόκερω το Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, και τη Σελήνη στο ίδιο ζώδιο είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε με παραδοσιακό τρόπο τη μεγάλη μας θρησκευτική εορτή, τιμώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις πιο ελεύθερα σε σχέση με τις προηγούμενες δυο χρονιές.

Το Σάββατο ειδικά τις πρωινές ώρες θα είναι κάπως πιο αγχωτικό με τις δουλειές της τελευταίας στιγμής και τις κάθε λογής υποχρεώσεις που έχουμε, αλλά στην πορεία της μέρας η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε λίγο, να ασχοληθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με τις ετοιμασίες για το βραδινό ρεβεγιόν

. Ανήμερα τα Χριστούγεννα η Σελήνη θα προχωρήσει στον Υδροχόο δίνοντας τον πρώτο λόγο στις σχέσεις μας με τους άλλους και κυρίως τις φιλικές μας σχέσεις.

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δυναμιτίζοντας τις τάσεις φυγής κι έτσι αν δεν έχετε πάει κάποιο ταξιδάκι είναι πιθανόν να σκέφτεστε μια εκδρομή έστω και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα και να αλλάξετε παραστάσεις.

Η όψη αυτή ευνοεί τα γλέντια, αλλά κάμπτει και τις αντιστάσεις μας και μας κάνει πιο επιρρεπείς στο να ξεφύγουμε τρώγοντας περισσότερα γλυκά, πίνοντας περισσότερο αλκοόλ χωρίς να έχουμε μέτρο. Βέβαια είναι και μια νοσταλγική όψη, που μπορεί να μας κάνει λίγο πιο μελαγχολικούς σκεπτόμενοι ανθρώπους που μας λείπουν ή άλλα Χριστούγεννα που ήμασταν πιο ανέμελοι ή παιδιά.

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα! Με πέντε ουράνια σώματα στον Αιγόκερω το Σάββατο -Σελήνη, Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη, Πλούτωνα- μολονότι είναι παραμονή Χριστουγέννων εσάς το μυαλό σας θα είναι στις προσωπικές και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αλλά και την κοινωνική και οικογενειακή σας ζωή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τα πιο χαλαρά Χριστούγεννα, καθώς φαίνεται ότι κάτι θα σας απασχολεί είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό ζήτημα είτε για κάτι που αφορά την οικογένεια σας.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα περάσετε την πιο ιδανική παραμονή Χριστουγέννων εκτός αν είστε γεννημένοι τις πρώτες 3 μέρες του ζωδίου που έχετε αρωγό τον Δία στο ζώδιο σας, αλλά η Κυριακή υπόσχεται να είναι μια πιο ευχάριστη μέρα, ειδικά αν κανονίσετε να δείτε φίλους ή να τους καλέσετε στο γιορτινό τραπέζι.

Την Κυριακή θα είστε πιο κοινωνικοί, πιο πρόθυμοι να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με αυτούς που χαίρεστε την παρέα τους ή τις δραστηριότητες μαζί τους. Γενικώς θα υπάρχει έντονη η ανάγκη της επικοινωνίας, ενώ θα έχετε την περιέργεια να γνωρίσετε και καινούρια άτομα ή να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν συνηθίζετε.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, αλλά επιτείνει από την άλλη τη σύγχυση για κάποιο πρότζεκτ ή σας δημιουργεί την ανάγκη να «χαθείτε» για λίγο, να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με πιο διασκεδαστικά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα! Η παραμονή των Χριστουγέννων βρίσκει μια πλειάδα ουράνιων σωμάτων στον φιλικό σας Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τον 9ο Ηλιακό σας οίκο των ταξιδιών, της περιπέτειας, της φιλοσοφίας. Είτε έχετε ταξιδέψει για να γνωρίσετε ένα νέο τόπο, είτε για να μάθετε κάποιες διαφορετικές Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις, είτε ακόμη αφιερώνετε χρόνο για να γνωρίσετε κάποιους ανθρώπους, το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε αρκετά και θα είστε πιο χαλαροί. Γενικώς θα έχετε την τάση να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε νέες γεύσεις, να ανταλλάξετε εκτός από ευχές και σκέψεις με άτομα που μπορεί να σκέφτονται διαφορετικά από εσάς.

Την Κυριακή φαίνεται ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις, ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν να είστε πολύ χαλαροί. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για σας και αυτούς που αγαπάτε. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δίνει μια διάσταση πιο ρομαντική στη μέρα σας ή ανακινεί τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Μια βόλτα με το ταίρι σας, μια κουβέντα με ένα φίλο, μια έξοδος μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα! Με πέντε ουράνια σώματα στον Αιγόκερω το Σάββατο να ενεργοποιούν τον 8ο Ηλιακό σας οίκο των σημαντικών σας σχέσεων, η προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, μολονότι είναι παραμονή Χριστουγέννων. Ίσως σκέφτεστε τα δώρα που πρέπει να πάρετε ή να έχετε πολλές ετοιμασίες και έξοδα για την οικογένεια και τις γιορτινές εκδηλώσεις, από την άλλη μπορεί να έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό σας η ερωτική σας ζωή και να σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα.

Η ημέρα των Χριστουγέννων είναι μια πιο άνετη μέρα για σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο, που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστα πράγματα. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους.

Πείτε ναι στις προσκλήσεις φίλων, γνωστών ή συγγενών και δεν θα το μετανιώσετε. Άλλωστε ο Δίας από τον Κριό και τον τομέα των φίλων θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να γιορτάσετε αυτές τις μέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα σας βρίσκει παράλληλα και λίγο στον δικό σας κόσμο και με τάσεις φυγής. Αν δεν έχετε κανονίσει ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα, ίσως μια εκδρομή έστω και μονοήμερη μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη σας για αλλαγή παραστάσεων.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ