Απίστευτο story of the day: 20χρονη απόφοιτος λυκείου παρίστανε την γιατρό - Δούλεψε σε νοσοκομείο για 1 ολόκληρο χρόνο (φωτό)

Δεν σπούδασε ποτέ ιατρική... 

Μια 20χρονη γυναίκα στην Τουρκία συνελήφθη αφού αποκαλύφθηκε ότι εργαζόταν ως γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο, παρόλο που δεν είχε σπουδάσει ποτέ ιατρική.

Η οικογένεια της Ayşe Özkiraz ήθελε πάντα να γίνει γιατρός, οπότε μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο έδωσε εξετάσεις για την ιατρική σχολή, αλλά απέτυχε.

Αλλά δεν ήθελε να απογοητεύσει τους δικούς της, οπότε αντί να παραδεχτεί την αποτυχία της και να προχωρήσει, τους είπε ότι είχε εισαχθεί στο διάσημο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Κάπα και ότι σπούδαζε για να γίνει γιατρός.

Πλαστογράφησε ακόμη και τη βαθμολογία της στις εξετάσεις και τα χαρτιά εγγραφής της για να μην υποψιαστούν τίποτα οι γονείς της, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή ...

"Όταν ήμουν μαθήτρια λυκείου, οι γονείς μου ήθελαν να σπουδάσω σε ιατρική σχολή. Νόμιζαν ότι θα έπαιρνα υψηλό σκορ. Αλλά δεν είχα αρκετά καλή βαθμολογία για να μπω στην ιατρική σχολή", εξήγησε πρόσφατα η Özkiraz, όπως αναφέρει το odditycentral

"Όταν η οικογένειά μου ήθελε να δει το έγγραφο με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ετοίμασα ένα ψεύτικο και τους το έδειξα".

Όμως η νεαρή κοπέλα δεν είπε ψέματα μόνο στην οικογένειά της, αλλά άρχισε να λέει ψέματα σε όλους. Εγκαταστάθηκε σε μια εστία της Κωνσταντινούπολης και είπε στον κόσμο ότι ήταν φοιτήτρια ιατρικής. Εκτύπωσε επίσης μια ψεύτικη φοιτητική ταυτότητα και άρχισε να τριγυρνάει στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Κάπα, αλληλεπιδρώντας με πραγματικούς φοιτητές ιατρικής.

Μια μέρα, όταν η μητέρα της αρρώστησε και έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην πόλη Tekirdağ, η Ayşe ήρθε στο σπίτι για να είναι μαζί της της και άρχισε να λέει στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι ήταν η ίδια γιατρός.

Είπε επίσης ψέματα για την ηλικία της, ισχυριζόμενη ότι ήταν 25 ετών, ενώ ήταν μόλις 20, και χρησιμοποίησε πλαστές φοιτητικές ταυτότητες πανεπιστημίου, ταυτότητες γιατρών, ακόμη και μια πλακέτα που έδειχνε ότι η Özkiraz είχε αποφοιτήσει ως κορυφαία της τάξης της, προκειμένου να κάνει το ψέμα της πιστευτό.

Αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του προσωπικού του νοσοκομείου, προσφέρθηκε στην Ayşe Özkiraz η ευκαιρία να εργαστεί εκεί και άρπαξε την ευκαιρία, παρόλο που δεν είχε ποτέ σπουδάσει, πόσο μάλλον να ασκήσει την ιατρική.

"Με την πάροδο του χρόνου, κέρδισα την αγάπη και την εμπιστοσύνη των γιατρών του νοσοκομείου. Ένας αρχίατρος, στον οποίο είπα ότι ήθελα να γίνω παιδοχειρουργός, με συμπεριέλαβε μάλιστα σε μια εγχείρηση. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, μου είπε, "έλα, ράψε εσύ την πληγή"", είπε ο Özkiraz.

Με κάποιο τρόπο, η 20χρονη κατάφερε να παραστήσει τη γιατρό, αλλά παρά τις προσπάθειές της να διατηρήσει τα προσχήματα, δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Τελικά, οι πραγματικοί γιατροί στο νοσοκομείο του Tekirdağ άρχισαν να υποψιάζονται, επειδή απέφευγε να απαντά σε βασικές ιατρικές ερωτήσεις ή απλά απαντούσε λάθος. Όταν πείστηκαν ότι έλεγε ψέματα για την εκπαίδευσή της, το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία.

Κατά την έρευνα στο νοικιασμένο διαμέρισμα της Ayşe Özkiraz, η αστυνομία βρήκε αρκετές πλαστές ταυτότητες από διάφορα νοσοκομεία της Τουρκίας, πλαστά έγγραφα και ιατρικές στολές. Συνελήφθη και τελικά παραδέχτηκε ότι παρίστανε τη γιατρό για περισσότερο από ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ