Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Φωτό με τις δίδυμες μπεμπούλες ανιψιές του να βλέπουν στο Netflix,το Maestro

Ο πολυτάλαντος Χριστόφορος, δηλώνει τρελαμένος με τα δύο φοβερά μωρά της αδερφής του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν είναι μόνο ευτυχισμένος στην επαγγελματική του ζωή από την εξέλιξη που έχει το Maestro. Δείχνει ευτυχισμένος και για έναν επιπλέον λόγο κι αυτός δεν είναι άλλος από την απίθανη σχέση που έχει με τις δίδυμες ανιψιές του, κόρες της αδερφής του Νάρας Παπακαλιάτη.

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του ένα σπάνιο και πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τις μικρούλες στο σπίτι να τις απαθανατίζει την στιγμή που παρακολουθούν τον θείο τους στην τεράστια οθόνη της τηλεόρασης.

«Όταν οι ανιψιές σου σε βλέπουν για πρώτη φορά στην TV.. Και κάτι τους θυμίζει αυτός ο τύπος!!», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η αδερφή του, Νάρα Παπακαλιάτη είναι σχεδιάστρια μόδας, μεγάλωσε στο Ηράκλειο, έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο "King College" και Χρηματοοικονομικά στο "Imperial" και έχει αποκτήσει μία υπέροχη οικογένεια.

 

 

Η αδερφή του Παπακαλιάτη είχε πει σε συνέντευξή της για τον ταλαντούχο αδερφό της:

«Δεν θα κρύψω ότι είναι ο αδερφός μου, αλίμονο, δεν έχω κόμπλεξ, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το όνομα του Χριστόφορου για να καταφέρω κάτι. Θεωρώ δεδομένο ότι θα ειπωθεί ή ίσως υπονοηθεί πως με βοηθάει. Δεν με ενδιαφέρει. Αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σκληρά δουλεύω»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ