Ποια Gigi Hadid: Η Victoria Lamas, ετών 23 είναι η νέα σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (φωτό)

Είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ; 

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εθεάθη να δειπνεί με την ηθοποιό Βικτόρια Λάμας - η οποία είναι 25 χρόνια νεότερή του - στο Χόλιγουντ το βράδυ της Τρίτης.

Ο ηθοποιός του "Τιτανικού", 48 ετών, και το μοντέλο, 23 ετών, εθεάθησαν να φεύγουν χωριστά από το The Bird Streets Club πριν μπουν σε ένα αυτοκίνητο μαζί, σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail την Τετάρτη.

Ο DiCaprio φάνηκε να περνάει καλά με την ηθοποιό του "Talk Later", καθώς τον είδαν να γελάει μαζί της ενώ απομακρυνόταν.

Η Lamas έδειχνε αβίαστα κομψή με ένα μαύρο crop top με λαιμόκοψη και ασορτί μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν.

Ο Ντι Κάπριο ήταν επέλεξε ένα μαύρο μπλουζάκι, φαρδύ μπλε τζιν, λευκά αθλητικά παπούτσια, μαύρο μπουφάν και το χαρακτηριστικό μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ. Επίσης, συμπλήρωσε την εμφάνισή του με ένα ασημένιο κολιέ με αλυσίδα.

Μια πηγή που γνωρίζει τους δύο ηθοποιούς δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι η Lamas και ο DiCaprio δεν βγαίνουν μαζί.

"Και οι δύο κάθονταν (όχι ο ένας δίπλα στον άλλο) σε ένα δείπνο με φίλουε ", είπε η πηγή. "Επίσης, μαζί τους βρίσκονταν και άλλα άτομα στο αυτοκίνητο". 

Η Lamas - η οποία είναι κόρη του ηθοποιού Lorenzo Lamas από την ταινία "Falcon Crest" - είναι μια επίδοξη καλλιτέχνιδα, ηθοποιός και μοντέλο με σχεδόν 23. 000 followers στο Instagram, όπου δημοσιεύει για τα ταξίδια της, τους φίλους της και τις εμφανίσεις της ως μοντέλο.

Είχε ρόλους σε ταινίες μικρού μήκους όπως "The Last Thing the Earth Said", "Two Niner" και "A Virtuous Role", καθώς και μικρούς ρόλους σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDb.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ