Κουτσόπουλος - Ιωαννίδης: Οι αλλαγές στο MasterChef & η πατρότητα - «Στον γιο μου διβάζω εισαγωγές από βινύλια» (βίντεο)

Μίλησαν στην κάμερα του «Breakfast@Star» με αφορμή τον νέο κύκλο του παιχνιδιού μαγειρικής

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησαν στο Breakfast@Star, για το νέο MasterChef που θα ξεκινήσει το 2023 στο Star.

Οι  κριτές αποκάλυψαν τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε φέτος στο παιχνίδι μαγειρικής, ενώ ο Κουτσόπουλος και ο Ιωαννίδης αναφέρθηκαν και στην πατρότητα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο σεφ έγιναν πρόσφατα μπαμπάδες. Η σύντροφος του Κουτσόπουλου Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το μωράκι τους τον Σεπτέμβριο, ενώ του Ιωαννίδη τον Μάιο του 2022.

«Στην πραγματική ζωή δε λέω συνταγές στον γιο μου για να κοιμηθεί. Τώρα έχω ξεκινήσει και του διαβάζω τις εισαγωγές από τα βινύλια. Έχω πολλά βινύλια οπότε, προσπαθώ να τον σπρώξω από τώρα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα βέβαια… Προς το παρόν δεν έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας για να πάρω τον Σωτήρη Κοντιζά, είναι καλόβολος ο μικρός και ήσυχος. Οι συμβουλές έρχονται από τη Δέσποινα, τη σύζυγο του Σωτήρη» είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

Ο Ιωαννίδης από πλευράς του ανέφερε ότι «έχω ρωτήσει πράγματα για την πατρότητα τον Σωτήρη Κοντιζά», αφού ο σεφ έχει ήδη τρια παιδιά με την σύζυγό του.

Για τον νέο κύκλο του MasterChef αποκάλυψε: «Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα. Επίσης, υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο. Σε κάθε δοκιμασία δίνουμε και κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν. Θα είμαστε το ίδιο αυστηροί με τις προηγούμενες χρονιές. Όταν μιλάμε για φαγητό, ό,τι λέμε το εννοούμε. Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών».

Δείτε επίσης: MasterChef 2023 - επικό το trailer! Οι νέοι μπαμπάδες Κουτσόπουλος - Ιωαννίδης και ο έμπειρος Κοντιζάς - «μάγειρες από κούνια»

Ο Κοτσόπουλος πρόσθεσε, από την άλλη: «Έχουμε πάρα πολύ δυνατές περιπτώσεις. Θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις φέτος, είναι εντελώς διαφορετικό. Όλη αυτή η δομή που προϋπήρχε με τις δοκιμασίες κλπ, το πώς θα είναι και τι θα συμβαίνει σε κάθε δοκιμασία αλλάζει άρδην».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς από πλευράς του είπε: «Κάθε χρόνο η ομάδα ξεπερνάει τον εαυτό της με το τρέιλερ. Το φετινό τρέιλερ είναι βγαλμένο από τη ζω».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ