Κιβωτός του Κόσμου: Η τραγική ιστορία πίσω από τα δίδυμα που υιοθέτησαν πατέρας Αντώνιος & πρεσβυτέρα

Ο ξάδελφος των δίδυμων παιδιών του π. Αντωνίου μιλά για την ιστορία τους....

Δύο αγόρια, 23 ετών σήμερα, δίδυμα, από το Κονγκό, έχουν υιοθετήσει ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά ήρθαν στην Ελλάδα σε ηλικία 10 ετών καθώς έχασαν τους γονείς τους σε πολύ μικρή ηλικία. 

Συγκεκριμένα, τα δίδυμα αγόρια έχασαν τον πατέρα τους στα τρίτα τους γενέθλια από καρδιακή προσβολή, ενώ όταν έγιναν 10 ετών, η μητέρα τους διαγνώστηκε με καρκίνο και έπρεπε κάποιος να αναλάβει τη φροντίδα τους, σύμφωνα με τον Alpha.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega τα παιδιά φοίτησαν στη Λεόντειο Σχολή. Ένα μέρος των διδάκτρων κάλυψε το ίδιο το σχολείο και τα υπόλοιπα ο πατέρας Αντώνιος. 

Ο ξάδερφος των διδύμων μίλησε σε διαδικτυακό κανάλι, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά πήγαν στην Κιβωτό 10 χρονών, σήμερα είναι 23.

Βρήκαν στην Κιβωτό και ιδιαίτερα στην αγκαλιά του πατέρα Αντώνιου την στοργή, την αγάπη και την προστασία. Αυτά που βλέπω και ακούω δεν στέκουν με αυτά που ξέρω. Γνώρισα τον πατέρα Αντώνιο το 2011 στον Κολωνό, είχα πάει και επίσκεψη να δω τα παιδιά.

Τα δίδυμα δουλεύουν από 17 χρονών, δεν φοβούνται τη δουλειά. Κερδίζουν δικά τους χρήματα».

Σημειώνεται ότι εκτός από τα δίδυμα αγόρια, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα έχουν υιοθετήσει κι ένα τρίτο παιδί, τον 11χρονο Νώε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ