Φρίκη στον Καναδά: 8 κορίτσια σκότωσαν άστεγο άνδρα - Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου (βίντεο)

Η αστυνομία δεν γνωρίζει γιατί τα κορίτσια επιτέθηκαν στον άνδρα! 

Οκτώ έφηβες κοπέλες κατηγορούνται για φόνο δευτέρου βαθμού για τον θάνατο ενός 59χρονου άστεγου άνδρα στο Τορόντο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του άνδρα, επειδή οι συγγενείς του εξακολουθούν να ενημερώνονται.

Τρία από τα κορίτσια είναι 13 ετών, τρία είναι 14 ετών και δύο είναι 16 ετών, σύμφωνα με τον αρχιφύλακα Terry Browne της μονάδας ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Τορόντο. Τρεις είχαν προηγούμενη επαφή με την αστυνομία, είπε.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τα κορίτσια γνωρίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καμία από τις ταυτότητές τους δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί βάσει του νόμου περί ποινικής δικαιοσύνης για τους νέους.

Τα κορίτσια εμφανίστηκαν στο δικαστήριο του Old City Hall την Κυριακή, τέθηκαν υπό κράτηση και θα πρέπει να παρουσιαστούν ξανά στο δικαστήριο στις 29 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το cbc

Η αστυνομία δεν έχει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι τα κορίτσια γνώριζαν το φερόμενο ως θύμα τους. Επίσης δήλωσε ότι η ομάδα των εφήβων κοριτσιών φέρεται να επιτέθηκε και να μαχαίρωσε τον άνδρα.

Δεν είναι σαφές γιατί τα κορίτσια συναντήθηκαν εκείνο το βράδυ

Ο Browne είπε ότι ο άνδρας συναναστρεφόταν με ένα άλλο άτομο όταν τον πλησίασε η ομάδα των οκτώ ατόμων. Η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμη γιατί τα κορίτσια το έκαναν αυτό ή γιατί τα πράγματα ξέφυγαν , δήλωσε ο Browne.

Αστυνομικοί από το 52 Division συνέλαβαν τα κορίτσια σε κοντινή απόσταση από την σκηνή της δολοφονίας και κατέσχεσαν όπλα, που είχαν πάνω τους οι έφηβες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ