Η πριγκίπισσα Κέιτ με κομψό καρό παλτό και το φτυάρι στα χέρια - Τίμησε τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτό & βίντεο)

Αποκαλύφθηκε μόλις χθες!

Η Κέιτ Μίντλετον τίμησε τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ, στην ετήσια συναυλία με τα κάλαντα των Χριστουγέννων, κάτι που αποκαλύφθηκε μόλις χθες!

Το Αββαείο του Γουέστμινστερ και το The Queen's Green Canopy δημοσίυεσαν την Τρίτη φωτογραφίες από την δενδροφύτευση που έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η 40χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ φύτεψε μια αγριοκερασιά στην αυλή του Dean στο Αββαείο, πριν από την εορταστική λειτουργία.

 

 

Στια στιγμιότυπα βλέπουμε την μητέρα τριών παιδών, με το φτυάρι στα χέρια να βάζει χώμα, γύρω από το δέντρο. 

Όπως αναφέρει το People η  δενδροφύτευση αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας του Queen's Green Canopy  για τον  εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της αείμνηστης μονάρχη. Πάνω από ένα εκατομμύριο δέντρα φυτεύτηκαν σε ολόκληρη την χώρα προς τιμήν της.

Σε μία πλάκα που τοποθετήθηκε δίπλα στο δέντρο αναγράφεται: «Αυτή η αγριοκερασιά, δώρο από το Δουκάτο της Κορνουάλης, αφιερώθηκε στη μνήμη της Αείμνηστης Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β' από την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, στις 14 Δεκεμβρίου 2022».

 

 

Την Κέιτ υποδέχτηκε στο Αβαείο ο Κοσμήτορας, ο Σεβασμιώτατος Δρ. David Hoyle και μέλη του Chapter of Westminster.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε ένα υπέροχο καρό παλτό Holland Cooper, σε σκούρο πράσινο και μπλε χρώμα, το οποίο έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν.

Ήταν ντυμένη με ένα πλεκτό λαδί σύνολο και το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλές, σκούρες μπλε μπότες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ