Σοφία Χατζηπαντελή... is back! Το είδωλο του GNTM επέστρεψε και το Twitter έκανε... γλέντι (φωτό)

Είχαμε ξεχάσει, πόσο έλλειπε από το ριάλιτι μόδας! 

Το χθεσινό επεισόδιο του GTNM επιφύλασσε μια έκπληξη στους τηλεθεατές αφού σε αυτό επέστρεψε ως guest κριτής η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η guest coach του παιχνιδιού είδε την τελική πεντάδα που έχει διαμορφωθεί, αλλά δεν ήταν με όλες τις επιλογές το ίδιο ενθουσιασμένη: «Αν δω κορίτσι που δεν πρέπει να είναι εδώ, φεύγω», είπε αρχικά.

Το… «είδωλο», Σοφία Χατζηπαντελή, μόλις είδε την τελική 5αδα ενθουσιάστηκε με κάποιες που είδε, άλλες πάλι, δεν περίμενε ότι θα φτάσουν έως και τα ημιτελικά, ενώ τη Βικτώρια δεν τη θυμόταν καθόλου.

«Μου λείπει η κοπέλα που είχε το άσπρο φρύδι. Μάχομαι να μην είμαι τόσο ενθουσιασμένη, να μην το προδώσω» είπε στη συνέχεια, και μίλησε για τα τέσσερα από τα πέντε κορίτσια, καθώς ανέφερε πως δεν θυμάται καν τη Βικτώρια από τις οντισιόν του GNTM.

 

 

Από τη μεριά της, παίκτρια που είχε περάσει στη... λήθη για τη Σοφία Χατζηπαντελή, είπε πως στις οντισιόν τής είχε στερήσει τα τέσσερα «ναι» και θα της αποδείξει τον λόγο που έφτασε πεντάδα.

«Δεν στράβωσα καθόλου που δεν με θυμόταν, γιατί την καταλαβαίνω. Κι εγώ επειδή συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο, κάποια άτομα που τα βλέπω μία φορά μπορεί μετά από ένα μήνα να ξανασυστηθώ γιατί δεν θα τα θυμάμαι. Αλλά θα τα πούμε στον τελικό», ήταν τα λόγια της Βικτώριας.

Γλέντι στο Twitter 

Όπως ήταν φυσικό η επιστροφή του μοντέλου στο ριάλιτι έκανε το... twitter να γλεντήσει! 

Oι χρήστες αποθέωσαν τη Σοφία Χατζηπαντελή! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ