Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα, η μέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου που σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου

Αναλυτικά τα άστρα...

Σήμερα είναι η μέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου που σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι είναι η μέρα που ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και ξεκινούν τα γενέθλια του 10ου ζωδίου του ζωδιακού.

Το ζώδιο του Αιγόκερου που κυβερνά ο Κρόνος φέρνει πάντα τη γιορτή των Χριστουγέννων, αλλά και στην αρχαιότητα την ίδια περίοδο γιορτάζονταν τα Σατουρνάλια προς τιμήν του θεού Σατούρνου, ο οποίος ταυτίζεται με τον Ελληνικό θεό Κρόνο και αντιστοιχεί στην γιορτή των Κρονίων. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα κινηθεί σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Τοξότη και ξυπνώντας μέσα σας τον «ιό» της περιπέτειας. Καθώς θα τριγωνίσει τον νεοφερμένο Δία στο ζώδιο σας, σας κάνει σχεδόν ασταμάτητους στο να ψάξετε να βρείτε τι καινούριο θα σας συναρπάσει. Πάντα άλλωστε ένας Κριός θα ψάξει να βρει τη διαφυγή του από τα δύσκολα και να ανοίξει τους ορίζοντες του. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας τον Τοξότη, μπορεί να νιώθετε κάποια σύννεφα να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι σας και να υπάρχει ένας συναισθηματικός αναβρασμός. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε.

Από την άλλη, ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα, χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να είναι ικανοποιητικές. Σήμερα με τη Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας σ’ αυτές. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας.

Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις. Υπάρχει πάντα και το αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρίξετε στο σορολόπ, αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του χρόνου στο ταίρι σας, στους φίλους σας, αλλά και στο να περάσετε καλά. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ