Ο Αλβέρτος, η Σαρλίν & τα δίδυμα, λαμπεροί στην χριστουγεννιάτικη κάρτα τους - Η εντυπωσιακή πριγκίπισσα, η ναζιάρα Γκαμπριέλα (φωτό)

Έστειλαν τις ευχές τους για τις γιορτές

Η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό ποζάρει λαμπερή στην χριστουγεννιάτικη κάρτα και στέλνει τις ευχές της για τις γιορτές.

Μπορεί πέρυσι να είχαν δημοσιεύσει μια εικονογραφημένη carte de voeux - λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε η πριγκίπισσα Σαρλίν - ωστόσο φέτος επέστρεψαν πιο γκλαμουράτοι από ποτέ!

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την σύζυγό του και τα δίδυμα παιδιά τους, πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, πόζαραν στον φακό του Eric Mathon, με φόντο το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης φοράει μια μαύρη τουαλέτα με λαιμόκοψη «V» και ένα εντυπωσιακό χρυσό κολιέ. Το μακιγιάζ της είναι βραδινό με έμφαση στα μάτια και κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

Όσο για την 8χρονη Γκαμπριέλα, είναι σωστή πριγκίπισσα με ένα ροδακινί φορεματάκι, χρυσά πέδιλα και λαμπερή στέκα. Η μικρούλα, κοιτά με νάζι τον φακό και κλέβει την παράσταση! 

Ο 64χρονος Αλβέρτος είναι ντυμένος με ένα μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα, ενώ ο tiny διάδοχός του φοράει ένα μαύρο κοστούμι και λευκό πουκαμισάκι.

Η φωτογραφία, σύμφωνα με το People, τραβήχτηκε πριν από δύο εβδομάδες στη Salle des Gardes του παλατιού και στην κάρτα αναφέρονται τα εξής: «Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχόμαστε ειρήνη και χαρά για τα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2023»

Τη  Δευτέρα ο πρίγκιπας είχε μιλήσει στο αμερικανικό Μέσο, με τον ίδιο να λέει ότι: «Το Μονακό  τα πηγαίνει καλά και έχουμε μερικά υπέροχα οικογενειακά σχέδια για τη χρονιά και για το επόμενο καλοκαίρι· και ανυπομονώ για αυτό. 

Μακάρι να βελτιωθεί η γεωπολιτική κατάσταση στον κόσμο και όλοι πρέπει να εργαστούμε πάνω σε αυτό — και ακόμα κι αν πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε, μπορούμε όλοι να παίξουμε έναν ρόλο. Το ίδιο ισχύει και για το περιβάλλον — απλά πρέπει να το βάλουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ