Σία Κοσιώνη: Christmas shopping με τον 5χρονο γιο της Δήμο, στο κέντρο της Αθήνας - Οι φωτογραφίες από την βόλτα τους

Φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της!

Στο κέντρο της Αθήνας αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Σία Κοσιώνη, που έκανε βόλτα και ψώνια μαζί με τον 5χρονο γιο της Δήμο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, είναι σίγουρα μια πολυάσχολη γυναίκα, ωστόσο που φροντίζει να βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά της.

Όπως βλέπουμε και στις εικόνες η σύζυγος του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ήταν ντυμένη casual με ένα στενό λευκό παντελόνι, πουκάμισο, μαύρο πανωφόρι και αθλητικά παπούτσια. Φορούσε τα γυαλιά ηλίου της, ενώ είχε περασμένη χιαστί μια μικρή μπεζ τσάντα.

Αν κρίνουμε από τις σακούλες που κρατούσε στα χέρια της εκείνη και ο Δήμος, μάλλον έκαναν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, αφού οι περισσότεροι από εμάς τρέχουμε αυτές τις μέρες να πάρουμε δώρα, αλλά και τα απαραίτητα για τα ρεβεγιόν.

Η ίδια κρατούσε τον γιος της από το χέρι και τον είχε συνέχεια στο νου της - και λογικό, αφού διέσχιζαν τους δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας.

Η Σία Κοσιώνη στο παρελθόν είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της ότι: «Στον ΣΚΑΪ μου κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του.

Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δεν θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς. Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας».

*Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ