Maestro: Η ανάρτηση του Netflix για την εισαγωγή της σειράς στην πλατφόρμα - Η αλλαγή στον τίτλο

Το «Maestro» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που πωλήθηκε στο Netflix και από χθες προβάλλεται στη συνδρομητική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το «Maestro» βρίσκεται πλέον, στο Netflix και το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας και της Κύπρου μπορεί να απολαύσει τα πρώτα εννέα επεισόδια. Από τις αρχές του 2023 το η σειρά θα διατεθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που καταφέρνει να κατακτήσει μια θέση στη λίστα της δημοφιλούς πλατφόρμας. Το Netflix «καλωσόρισε» τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές της σειράς, Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Κλέλια Ανδριολάτου και στη λεζάντα έγραψε: «Όταν είναι Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις μπλέξει ? Το #MAESTRO είναι τώρα διαθέσιμο στο Netflix».

Η αλλαγή στο όνομα

Ο τίτλος της σειράς για τον υπόλοιπο κόσμο είναι διαφορετικός απ' ό,τι στο ελληνικό Netflix. Συγκεκριμένα, στα αγγλικά η σειρά θα έχει τίτλο «Maestro in Blue».

Ο λόγος δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός, ωστόσο πιθανολογείται πως είναι επειδή το Netflix θα «φιλοξενήσει» άλλη μια παραγωγή εντός του 2023 με τον ίδιο ακριβώς τίτλο.

Πρόκειται για την ταινία «Maestro» του Bradley Cooper, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το 2023.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ