Story of the day: Πάμπλουτη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα αφαίρεσε τα fillers κάτω από τα μάτια της - Πρήστηκαν & της δημιούργησαν παρενέργειες

Μοιράστηκε στο Instagram το πρόβλημά της... 

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να βάζουν fillers στο πρόσωπό τους, για να γεμίσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. 

Tα fillers, ουσιαστικά  βοηθούν στην αναπλήρωση του χαμένου όγκου στο πρόσωπο, τη λείανση των ρυτίδων και τη βελτίωση του περιγράμματός του. 

Πολλές φορές όμως, αν δεν τοποθετηθούν σωστά  έχουν  δυνητικούς κινδύνους. 

Η Christina Hall,  Αμερικανίδα επενδυτής ακινήτων και τηλεοπτική προσωπικότητα, δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι αφαίρεσε τα fillers κάτω από τα μάτια της, ενώ μίλησε για "ανεξήγητα" προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει "εδώ και χρόνια". 

Christina Hall Instagram Stories Health Updates

Η 39χρονη Hall μοιράστηκε λεπτομέρειες στον λογαριασμό της στο Instagram. 

Η σταρ του "Christina in the Country" μοιράστηκε φωτογραφίες του προσώπου της στα stories της, λέγοντας στους 1,8 εκατομμύρια followers της ότι είχε μια αντίδραση τον Απρίλιο του 2022.
Christina Hall Instagram Reels Health Updates

 

 

"Τον Απρίλιο είχα μια αντίδραση κάτω από τα μάτια. Ήταν Σούπερ πρησμένα και το πρήξιμο δεν έφευγε με τον καιρό", έγραψε στην ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας τη φωτογραφία "τρομακτική". 

Μια δεύτερη selfie έδειξε την Hall αφού αφαίρεσε το υλικό. "Μετά από διάλυση με υαλουρονιδάση και θεραπείες με υπερήχους συχνότητας για την απομάκρυνση όλου του υλικού", έγραψε. "Ποτέ ξανά. "

Η Hall αναφέρθηκε πιο διεξοδικά στην υγεία της σε ένα reel στο Instagram και διερωτήθηκε αν οι εμπειρίες της "σχετίζονται με τα εμφυτεύματα στήθους". 

"Έχω εξαντληθεί πολύ τελευταία, οπότε προσπαθώ να επιστρέψω σιγά σιγά. Είχα κάποια ανεξήγητα προβλήματα υγείας για χρόνια και τώρα σκέφτομαι ότι αυτό μπορεί να σχετίζεται με το εμφύτευμα του μαστού", έγραψε.

Instagram/thechristinahall

"Έχει κανείς άλλος εμπειρία με αυτό το θέμα; Είμαι περίερη για την άποψη όλων των κυριών σχετικά με αυτό". 

Η Hall συνέχισε απαριθμώντας τα συμπτώματά της, τα οποία περιλάμβαναν ανεξήγητα δερματικά εξανθήματα, πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, φλεγμονή και αυτοάνοσα προβλήματα, αναφέρει το insider

''Έκανα διάλυση όλου του υλικού κάτω από τα μάτια μου, καθώς προκαλούσε επίσης φλεγμονώδη αντίδραση", πρόσθεσε.

Αρκετές διασημότητες έχουν μιλήσει με ειλικρίνεια για την αφαίρεση εμφυτευμάτων στήθους λόγω προβλημάτων υγείας, όπως η Danica Patrick τον Απρίλιο του 2022 και η Sharon Osbourne το 2011.

Η Patrick δήλωσε ότι παρατήρησε βελτίωση στην υγεία της μετά την αφαίρεση των εμφυτευμάτων στήθους της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ