Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στον γάμο της πρώην φιλενάδας του Rose Farquhar - Η Κέιτ δεν ήταν εκεί, αλλά πήγε και ο… δικός της πρώην (φωτό)

Ποια είναι η νύφη με την οποία είχε σχέση ο διάδοχος;

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρευρέθηκε την Κυριακή στον γάμο της πρώην συντρόφο του Rose Farquhar, που πραγματοποιήθηκε στη εκκλησία St. Mary, στο Gloucestershire.

Η 39χρονη νύφη επέλεξε ένα υπέροχο, χειμωνιάτικο νυφικό με ουρά, μακριά μανίκια και γουνάκι στο πάνω μέρος.

Μια πηγή είπε μεταξύ άλλων στο People ότι «ήταν  ένας μαγικός χειμωνιάτικος γάμος στα χιόνια» με βεγγαλικά να φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό. Πρόσθεσε ακόμα ότι στο τέλος η νύφη και ο γαμπρός, George Gemmell, επιβιβάστηκαν σε ένα vintage Land Rover.

Ο μεγάλος γιος και διάδοχος του βασιλιά Καρόλου, που  ήταν ντυμένος με ένα μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν, πήγε στην τελετή χωρίς την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, η οποία φαίνεται πως έμεινε στο σπίτι μαζί με τα τρία τους παιδιά, τον 9χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 5χρονο πρίγκιπα Λούις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss M. ? (@hermeslunar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kfb (@kelvinfbruce)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kfb (@kelvinfbruce)

Στον γάμο ήταν άλλη μια πρώην του Ουίλιαμ, η Olivia Hunt με την οποία ήταν μαζί πριν γνωρίσει την πρίγκίπισσα της Ουαλίας. Ωστόσο και η Κέιτ είχε ένα πρώην στον γάμο, που δεν ήταν άλλος από τον Rupert Finch, που συνοδευόταν στην τελετή, από την σύζυγό του Natasha Rufus Issacs.

Ποια είναι η Rose Farquhar

Η Rose θεωρείται ότι ήταν ο πρώτος σοβαρός δεσμός του πρίγκιπα της Ουαλίας και μάλιστα είχε δώσει το παρών στον γάμο του με την Μίντλετον, το 2011, αφού η ίδια διατηρεί καλές σχέσεις με τον 40χρονο royal.

Σύμφωμα με την Daily Mail η Farquhar, σπούδασε υποκριτική στο Ινστιτούτο Lee Strasberg της Νέας Υόρκης. Μάλιστα εμφανίστηκε στο βρετανικό «The Voice», το 2016, αφού έχει ασχοληθεί με το τραγούδι - ενώ επί του παρόντος εργάζεται, για το κάστρο Belvoir της Δούκισσας του Rutland, σε ρόλο επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Εκείνη και ο Ουίλιαμ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Beaufort Polo Club, αφότου ο πρίγκιπας ολοκλήρωσε τα A-level του στο διάσημο Eton College. Όσο ήταν σε σχέση φήμες ήθελαν έναν αγρότη να «τσάκωσε» το τότε ζευγάρι να «σαλιαρίζει» σε ένα χωράφι!

Όσο για τον σύζυγό της ο George Gemmel σπουδάζει για να γίνει κτηνίατρος και είναι θετός γιος του μεγιστάνα των κατασκευών από τις Μπαρμπάντος Sir Charles Williams, ο οποίος πέθανε πέρυσι.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ