Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mπορεί να μας πιάνει μια μελαγχολική διάθεση ή να μην νιώθουμε τη συνήθη αυτοπεποίθηση μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

H κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα που βρίσκεται στον Κριό. Ο Χείρωνας συμβολίζει τα τραύματα, αλλά και την ίαση. Από τη μια φέρνει στην επιφάνεια κάποιο παλιό τραύμα, πιθανώς σε κάποια ερωτική σχέση ή και σε μια φιλική σχέση, κι από την άλλη αναδεικνύει και την ικανότητα μας να το γιατρέψουμε και να πάμε παρακάτω.

Στην πορεία της μέρας άλλωστε ο Άρης θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα, βοηθώντας να δούμε τη ζωή μας με μια άλλη προοπτική. 

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Χείρωνα, σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Σκορπιό, σας δίνει μια γερή ώθηση στο ξεκίνημα της εβδομάδας να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα με τις δουλειές και τις όποιες ευθύνες σας. Σήμερα ακόμη είναι πιθανόν να εκνευριστείτε για οικονομικά θέματα ή στις καθημερινές δοσοληψίες σας με τους συνεργάτες σας. Δώστε τόπο στην οργή και μην πιάνεστε από μια λέξη ή μια κίνηση και το αναγάγετε σε μείζον θέμα

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα απαιτεί να δείξετε περισσότερη ενσυναίσθηση στις επαφές σας με φίλους και συνεργάτες, αλλά μη θεωρήσετε δεδομένα κάποια πράγματα και έχετε απέναντι τους μια προκλητική στάση. Ακόμη φανείτε ιδιαίτερα μετριοπαθείς σε επαγγελματικές αποφάσεις με την όψη αυτή, αλλά και δείξτε και την ανάλογη φροντίδα και στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα ωθεί τη σκέψη σας στα μελλοντικά σας σχέδια, αλλά μπορεί να νιώθετε κάποιους περιορισμούς ή να έχετε την τάση να τα βιώνετε όλα κάπως πιο βαριά απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Γενικά είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να σκεφτείτε το παρακάτω της ζωής σας είτε αφορά δουλειά, είτε σπουδές, τα οικογενειακά σας θέματα, αλλά σιγά σιγά και χωρίς βιασύνες και επιπόλαιες κινήσεις.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ