Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας «Barbie» - Η Margot Robbie με το εμβληματικό μαγιό της θρυλικής κούκλας (φωτό & βίντεο)

Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους;

Κυκλοφόρησε το trailer για την ταινία «Barbie» που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023.

Στο teaser βλέπουμε  την Margot Robbie να φοράει μεταξύ άλλων το εμβληματικό, ασπρόμαυρο vintage μαγιό της θρυλικής κούκλας.

Σημειώνεται ότι η «Barbie» έκανε το ντεμπούτο της στο American International Toy Fair, στη Νέα Υόρκη, στις 9 Μαρτίου του 1959, με την ημερομηνία να σηματοδοτεί τα γενέθλια της. Η πρώτη κούκλα φορούσε αυτό το στράπλες, ριγέ μαγιό και ήταν διαθέσιμη είτε με ξανθά είτε με μαύρα μαλλιά.

 

 

Επιστρέφοντας στο teaser βλέπουμε για λίγο και τον Ryan Gosling, που υποδύεται τον «Ken». Ο 42χρονος σταρ εμφανίζεται μαυρισμένος, φορώντας ένα μαύρο, δερμάτινο γιλέκο.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν επίσης οι Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell) Simu Liu, Αμέρικα Φερέρα (America Ferrera), Κέιτ ΜακΚίνον (Kate McKinnon), Μάικλ Σέρα (Michael Cera), Ίσα Ρέι (Issa Rae).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ultra 92.5 FM (@ultra925)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tati Miura (@eutatimiura)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elleindia

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, η Barbie εκδιώχνεται από την Barbieland επειδή δεν είναι αρκετά ιδανική... γεγονός που γίνεται αφορμή να ξεκινήσει μια απίστευτη περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ