Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη μας καλεί να αφιερώσουμε χρόνο στις σχέσεις μας - ερωτικές, φιλικές, συναδελφικές

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Καλώς ορίσατε σε ένα ιδιαίτερα κοινωνικό Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού καλώντας μας να αφιερώσουμε χρόνο στις σχέσεις μας ερωτικές, φιλικές, συναδελφικές. Η Σελήνη αυτή κάνει σίγουρα πιο ευχάριστες τις επαφές μας και τις διαδρομές μας το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο σχηματίζεται και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που βοηθά σε αγορές, δοσοληψίες, αλλά και να έχουμε ωραίες και πρωτότυπες ιδέες.

Θα θέλουμε να δούμε καινούρια πράγματα, να αλλάξουμε παραστάσεις, να ανακαλύψουμε νέα στέκια και γενικώς να είμαστε σε κίνηση.

Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο υπενθυμίζοντας μας και τις υποχρεώσεις μας που ξεκινούν με τη νέα εβδομάδα.

Είναι μια όψη βοηθητική για να θέσουμε τις σωστές προτεραιότητες μέσα στη μέρα και να προετοιμαστούμε για την εβδομάδα που έρχεται.

ΚΡΙΟΣ

Μια ευχάριστη μέρα με έμφαση στις επαφές σας με τους άλλους και τις κοινωνικές συναναστροφές είναι το Σάββατο, που βρίσκει τη Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη. Ακόμη και να θέλετε να μην κάνετε τίποτε ή ακόμη κι αν δεν έχετε σχεδιάσει κάτι για το γουηκέντ, κάποιος θα σας τραβήξει από το χέρι για να μοιραστείτε μαζί κάποιες ώρες και κάποιες ευχάριστες συζητήσεις ή δραστηριότητες και είμαι βέβαιη ότι θα το χαρείτε. Μια μέρα επίσης που ευνοεί την προσωπική σας ζωή, τον έρωτα και τις σχέσεις. Το Σάββατο ολοκληρώνεται και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και είναι πιθανόν να συζητάτε επαγγελματικά θέματα ή μια πρόταση με θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά.

Προσέξτε μόνο τα έξοδα, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε αγορές. Την Κυριακή η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό, αλλά δεν έχει την ίδια ευχάριστη επιρροή, καθώς «στριμώχνεται» από τον Κρόνο τις περισσότερες ώρες της ημέρας, δίνοντας μια αίσθηση μεγαλύτερου στρες. Από την άλλη, σας κάνει πιο οξύθυμους ή νευρικούς. Για να μην καταλήξει όλο αυτό σε εντάσεις και καβγάδες, βρείτε μια υγιή διέξοδο στην περίσσεια ενέργεια. Ενδεχομένως να έχετε μεγαλύτερη αγωνία σε αυτή τη φάση και για την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Πέραν τούτου μπορεί να έχετε πολύ φόρτο εργασίας για να φέρετε εις πέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, το Σάββατο είναι αρκετά ευνοϊκό στο σύνολο του και μπορείτε να διαχειριστείτε το πρόγραμμα και τα σχέδια σας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Για κάποιους αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να σας φέρνει και σε επαφή με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή μπορεί να έχετε κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να φέρετε εις πέρας ή απλώς να εργάζεστε. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σάς κάνει πιο πρόθυμους να ψάξετε διεξόδους και πρωτότυπες ιδέες που θα αναβαθμίσουν τη δουλειά σας.

Η χρήση της τεχνολογίας θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο εύκολο το έργο σας, γι’ αυτό ψαχτείτε περισσότερο με εφαρμογές που θα σας λύσουν τα χέρια. Η Κυριακή είναι λίγο πιο αγχωτική, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο σας υπενθυμίζει τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις σας και ίσως χρειαστεί να διαθέσετε κάποιες ώρες στη δουλειά. Από την άλλη, είναι ένα τέλειο Σαββατοκύριακο να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία, από το να προσέξετε τη διατροφή σας μέχρι να κάνετε λίγη άσκηση ή να εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό για να βγείτε να περπατήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι η μέρα σας από κάθε άποψη αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς ο συνδυασμός της Σελήνης στον φιλικό σας Ζυγό με τον Άρη στο ζώδιο σας ανεβάζει τη διάθεση σας και αυτή τη θετική ενέργεια την μεταδίδετε και στους άλλους που είναι γύρω σας. Μια υπέροχη μέρα για να διασκεδάσετε, να είστε στο επίκεντρο της παρέας, αλλά ακόμη και να φλερτάρετε ή να έχετε ανταπόκριση στα συναισθήματα σας από την ενδιαφερόμενη πλευρά.

Το Σάββατο σχηματίζεται και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, φέρνοντας ίσως κάποια ευχάριστη έκπληξη σε οικονομικά ζητήματα. Την Κυριακή η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό και για κάποιες ώρες εγκλωβίζεται στην παρέα του Κρόνου στον Υδροχόο που της προσδίδει κάποιο στρες ή πίεση. Η όψη αυτή σας ενθαρρύνει να μην ασχολείστε με ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σας, είτε πρόκειται για μια προσωπική σας ιστορία είτε για μια επαγγελματική σχέση.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ