Παλτό στο χρώμα του κονιάκ χ3: Η πριγκίπισσα Κέιτ, η αδερφή της Πίπα & η Ζάρα ασορτί στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία(φωτό & βίντεο)

Τι φόρεσαν οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας

Όλες με παλτό στο χρώμα του κονιάκ!

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας βρέθηκαν την Πέμπτη στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο, όπου τελέστηκε η χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Για την περίσταση η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επέλεξε ένα κομψό coat dress. Το Look της Κέιτ Μίντλετον, ολοκληρώθηκε με ένα ασορτί clutch και γόβες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie ♡ (@kateofwales)

Ντύμενη στους ίδιους τόνους με την μαμά της ήταν και η 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία φορούσε ένα όμορφο παλτουδάκι, μπλε καλσόν και μαύρα Mary Janes.

Ωστόσο η Κέιτ και η κόρη της δεν ήταν οι μόνες με ανάλογα outfits, αφού τόσο η αδερφή της Πίπα Μίντλετον, όσο και η Ζάρα Τίνταλ - κόρη της πριγκίπισσας Άννας και εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας ΕΛισάβετ - φορούσαν πανωφόρια στο χρώμα του κονιάκ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @windsor.royals.lovely

Η Πίπα συνδύασε το δικό της με ψηλές μπότες, ενώ η Τίνταλ με ένα ζευγάρι γόβες και μαύρο τσαντάκι. 

Όλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες αφότου η Μέγκαν Μαρκλ, έλεγε στο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» ότι - όσο ήταν ακόμα ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας - επέλεγε για τις δημόσιες εμφανίσεις της σύνολα σε ουδέτερους τόνους, για να αποφύγει τις συγκρούσεις με άλλα μέλη.

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς η Δούκισσα του Σάσεξ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι της είπαν ότι «δεν θα έπρεπε να φοράει το ίδιο χρώμα με ένα από τα άλλα, πιο ανώτερα μέλη της οικογένειας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ