Πυγμαλίων Δαδακαρίδης - Παναγιώτη Βλαντή - Μπέσσυ Μάλφα - Νίκος Βουρλιώτης ενώθηκαν για τον παιδικό καρκίνο (φωτό)

Το event έγινε με την στήριξη του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, του Οράματος Ελπίδας

Η παρουσίαση του συλλεκτικού φωτογραφικού λευκώματος, «Ελπί-ΖΩ να γίνεις και συ δότης μυελού των οστών» έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Tokyo Athens Theater στο Γκάζι, με τη σφραγίδα του γνωστού καλλιτεχνικού περιοδικού «Koita Magazine».

Πλήθος αναγνωστών αλλά και καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό & φωτογραφικό project πέρασαν τις πύλες του γνωστού κέντρου για να ενώσουν τις φωνές τους!

Το κλίμα ιδιαίτερα ευσυγκίνητο. Παρουσιαστές της βραδιάς ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Παναγιώτα Βλαντή.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν ήταν: ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος συνοδευόταν από την κορούλα του, η τραγουδίστρια Ηρώ, η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Χάρης Μαυρουδής, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, Η Σοφία Πανάγου, η Μπέσσυ Μάλφα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Παντελής Καναράκης, η Χριστίνα Κουλουμπή, η Μαίρη Σταυρακέλη, η Κερασία Σαμαρά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Λένα Αλκαίου, η Τέτα Καμπουρέλη, ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο Γιώργος Μπανταδάκης, ο Αδάμ Τσαρούχης και άλλοι πολλοί.

Το μεγαλόπνοο project ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο από την εκδότρια Μαριάμ Νίκου και την συνεργάτη της Μαργαρίτα Μονέδα. Πήραν μέρος παραπάνω από 100 καλλιτέχνες, οι οποίοι «μεταμορφώθηκαν» σε σύγχρονα αναγεννησιακά πορτρέτα χωρίς μαλλιά, από τον φωτογράφο Πάνο Ζουλάκη.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν προβλήθηκε το βίντεο με το μήνυμα που έστειλε η Ρεγγίνα Μακέδου και ευχαριστούσε τον δότη μυελού των οστών, που της χάρισε τη ζωή!.

Το event έγινε με την στήριξη του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, του Οράματος Ελπίδας όπου είχε στήσει και περίπτερο για την περισυλλογή σάλιου αλλά και του Χάρισε Ζωή.

Η ΑΜΚΕ Καρκινάκι είχε την τιμητική της, αφού το Λεύκωμα έγινε προς τιμήν τους!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε slider: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ