Mr. Natural ο Robert De Niro: Και τηλεοπτικός αστέρας, ο διασημότερος ηθοποιός του Hollywood (φωτό - βίντεο)

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε νέα τηλεοπτική σειρά....

Ο αγαπημένος ηθοποιός του Χόλυγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro) πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και να έχει παράλληλα και ρόλο εκτελεστικού παραγωγού στην αστυνομική σειρά του Entertainment One, «Mr. Natural», σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Μιτς Γκλέιζερ (Mitch Glazer) και ακολουθεί τον Λουίς Μπάρον (Ντε Νίρο) στο Παλμ Σπρινγκς με ένα επικίνδυνο σχέδιο.

Το «Mr. Natural» σηματοδοτεί το δεύτερο βήμα του ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά μέσα σε λίγους μήνες, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, θα συμμετέχει στην νέα μίνι σειρά «Zero Day» του Netflix σε σενάριο των Έρικ Νιούμαν και Νόα Όπενχαϊμ. Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ όπου θα υποδυθεί έναν πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Να σημειώσουμε πως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε ηλικία, μόλις  16 ετών έκανε περιοδεία με την Αρκούδα του Αντόν Τσέχωφ.

 

 

 

 

Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1963, ήρθε ο πρώτος μεγάλος ρόλος του Ντε Νίρο όταν εμφανίστηκε στο Τόπο στα Νιάτα (The Wedding Party) του Μπράιαν Ντε Πάλμα, που ήταν και η αρχή μιας πολύχρονης συνεργασίας με τον σκηνοθέτη.

Η ταινία όμως δεν κυκλοφόρησε επίσημα πριν από το 1969. Το μεγαλύτερο διάστημα της δεκαετίας του '60 το πέρασε σε θεατρικά εργαστήρια και σε παραστάσεις εκτός του Μπρόντγουέι.

 

 

 

 

Είχε ένα μικρό ρόλο στη γαλλική ταινία του Μαρσέλ Καρνέ Τρία δωμάτια στο Μανχάταν (1965) και επανασυνδέθηκε με τον Ντε Πάλμα για τα Greetings (1968) και Γεια σου μαμά... Αμερική! (1970).

Ταινίες με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο που αξίζει να δείτε: Ταξιτζής (1976), Οργισμένο Είδωλο (1980), Νονός ΙΙ (1974), Τα Καλά Παιδιά (1990), Καζίνο (1995), Οι Αδιάφθοροι (1987)Ο Ελαφοκυνηγός (1978)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ