Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου: Η νέα Χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας - Με κοστούμια τα αγόρια, υπέροχα φορέματα τα κορίτσια

Εύχονται καλές γιορτές! 

Το βασιλικό παλάτι του Βελγίου αποκάλυψε τη νέα οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Βασίλισσας Ματθίλδης και του Βασιλιλα Φίλιππου. 

Οι Royals απεικονίζονται με τα τέσσερα παιδιά τους σε φωτογραφία που τράβηξε ο φωτογράφος των Βασιλικών Ανακτόρων Bas Bogaerts.

Τα δύο σκυλιά της οικογένειας, ο Jeep - ένα λευκό Westie - και ο Simba, εμφανίζονται επίσης στη φετινή φωτογραφία.

 

 

O κόσμος που έστειλε χριστουγεννιάτικες ευχές στη βασιλική οικογένεια, θα λάβει ως αντάλλαγμα, την κάρτα με τη φωτογραφία που απεικονίζει τα τέσσερα αδέρφια, την πριγκίπισσα Ελισάβετ, 21 ετών, τον πρίγκιπα Γαβριήλ, 19 ετών, τον πρίγκιπα Εμμανουήλ, 17 ετών, και την πριγκίπισσα Ελεονώρα, 14 ετών, μαζί με τους γονείς τους. 

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους εύχεται σε όλους καλές γιορτές τα Χριστούγεννα και το νέο έτος σε όλες τις επίσημες γλώσσες του Βελγίου (γαλλικά, ολλανδικά και γερμανικά) και στα αγγλικά.

Η πριγκίπισσα Ελισάβετ, δούκισσα του Μπράμπαντ, είναι σήμερα φοιτήτρια στο Lincoln College του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ενώ ο πρίγκιπας Γαβριήλ φοιτά στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία του Βελγίου. Ο πρίγκιπας Εμμανουήλ και η πριγκίπισσα Ελεονώρα φοιτούν στο γυμνάσιο και το λύκειο.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία οι άντρες της οικογένειας φορούν τα κοστούμια τους, ενώ η Βασίλισσα Ματθίλδη με την Ελισάβετ επέλεξαν λευκά φορέματα. Η Ελεονώρα, ένα υπέροχο floral. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ