Πριγκίπισσα Σαρλίν: Μιλάει πρώτη φορά για την ανάρρωσή της σε νέα συνέντευξη: "Αισθάνομαι λιγότερο πόνο''

Η πριγκίπισσα Σαρλίν είπε ότι η οικογένειά της είναι ο "βράχος" της... 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν ανοίγεται όσο ποτέ άλλοτε σε συνέντευξή της στην τοπική εφημερίδα Monaco Matin.

Η πρώην ολυμπιονίκης - κολυμβήτρια επέστρεψε στη δημόσια ζωή και στα βασιλικά καθήκοντα νωρίτερα φέτος, αφού πέρασε μεγάλο μέρος του 2021 στη Νότια Αφρική, όπου βρισκόταν σε ανάρρωση μετά από επιπλοκές από χειρουργική επέμβαση που είχε υποστεί μετά από λοίμωξη στα αυτιού, στην μύτη και τον λαιμό.

 

 

 

 

 

 

 "Θα ήθελα πρώτα να πω ότι αισθάνομαι πολύ καλύτερα σήμερα απ' ό,τι τα τελευταία χρόνια", ξεκινά η Charlene τη συνέντευξη.  

"Αισθάνομαι λιγότερο πόνο και πολύ περισσότερη ενέργεια". 

 

 

 

 

 

 

Η συνέντευξη δόθηκε στο παλάτι- μετά την επιστροφή της στο Μονακό, ενώ είχε αναφερθεί ότι η πριγκίπισσα έμενε μακριά από τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα του ζευγαριού, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, τροφοδοτώντας τις εικασίες περί χωρισμού του ζευγαριού.

Τώρα, προσθέτει: "Συνεχίζω να ανακάμπτω, να εξισορροπώ τον εαυτό μου. Θα χρειαστεί ακόμη χρόνος, αλλά είμαι ευτυχισμένη. Η οικογένειά μου και αυτοί που αγαπώ είναι ο βράχος μου. Προσεγγίζω το μέλλον, βήμα προς βήμα, μέρα με τη μέρα", αναφέρει το People.

 

 

 

 

Η Σαρλίν μιλάει για τα παιδιά της και τους μελλοντικούς ρόλους τους στη μοναρχία, λέγοντας: "Είναι ακόμη μικρά, συνεχίζουν να παρατηρούν, να μαθαίνουν, πριν αυτό γίνει φυσικό γι' αυτά"

Σχετικά με τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας του Μονακό τον Νοέμβριο, προσθέτει: "Τα παιδιά μας συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό σε αυτή την Εθνική Ημέρα και ήμασταν πολύ περήφανοι που είδαμε την ωριμότητά τους. Η οικογενειακή μονάδα είναι απαραίτητη για εμάς".

Tέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη σχέση του Ζακ και της Γκαμπριέλα: "Αγαπούν και προστατεύουν ο ένας τον άλλον και μοιράζονται μια τεράστια καλοσύνη μεταξύ τους. Είναι ένας μάλλον, μοναδικός δεσμός, πρέπει να πω, και βλέπω αυτή την ιδιαιτερότητα που μοιράζονται".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ