Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορεί να είμαστε πιο ευερέθιστοι και επικριτικοί

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης στην αναλυτική Παρθένο και τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή βάζοντας μας στη διαδικασία να αναλύουμε τις σκέψεις και τις πράξεις μας, ακόμη και τα συναισθήματα μας.

Στην πορεία βέβαια αυτό μπορεί να γίνει κουραστικό, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους το μεσημέρι και θα έχουμε δεύτερες σκέψεις ή ακόμη και αμφιβολίες γι’ αυτά που σκεφτόμαστε. Ακόμη, μπορεί να είμαστε πιο ευερέθιστοι και επικριτικοί. Ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης δίνοντας μια πιο επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά, στις σπουδές ή στο σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα και αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δε θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έμφαση στην επικοινωνία, αρκετές υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και με μια νοητική ανησυχία ξεκινά η Πέμπτη, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη το μεσημέρι μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται, χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας έχει μια εσωστρέφεια η Πέμπτη, ακόμη και αν καταπιέσετε τον εαυτό σας να χαμογελά και να δείχνει χαρούμενος. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι μια εσωτερική ανησυχία για κάποια θέματα που αφορούν στην οικογένεια, για άλλους μπορεί να είναι μια αγωνία για το μέλλον κάποιων επαγγελματικών σας εγχειρημάτων που θα σας απασχολήσει περισσότερο. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ