Ζώδια 2023: Ποιοι θα δουν τους πρώην τους να επιστρέφουν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία;

Τώρα, αν θα τον/την δεχτείς πίσω, αυτό είναι άλλο θέμα!

Θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω; Θες να δεις τον/την πρώην να έρχεται και να σε παρακαλά για να τα ξαναβρείτε; Να σου ζητά μια δεύτερη ευκαιρία και να προσπαθεί να σε κερδίσει πίσω;

Ε, λοιπόν, αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, να ξέρεις ότι έχεις πάρα πολλές πιθανότητες μέσα στο 2023 να τον/την δεις να κάνει… comeback.

Τώρα, αν θα τον/την δεχτείς πίσω, αυτό είναι άλλο θέμα και εξαρτάται εξολοκλήρου από εσένα και την φάση ζωής στην οποία βρίσκεσαι.

Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο κάτω, ποια ζώδια θα έχουν, σύμφωνα με το astrology.gr, «επιστροφές» τη νέα χρονιά.

Τον… χορό ανοίγει ο Σκορπιός, ο οποίος θα επηρεαστεί άμεσα από την αναδρομή του Ερμή στον Ταύρο από τις 22 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου. Μην ξεχνάμε ότι ο Ταύρος είναι ο έβδομος οίκος του Σκορπιού που έχει να κάνει με τον έρωτα, το φλερτ, τις σχέσεις, αλλά και τον γάμο μεταξύ άλλων. Το να έχει λοιπόν ο Σκορπιός, ανάδρομο τον Ερμή στον 70 οίκο του, σημαίνει ότι πρώην έρωτες θα του «χτυπήσουν ξανά την πόρτα», θα τον θυμηθούν και θα προσπαθήσουν να κάνουν το comeback τους στην ζωή του.

Την σκυτάλη παίρνει ο Υδροχόος, ο οποίος θα δεχτεί την επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα. Όταν λοιπόν ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα κάνει την αναδρομή του στον 7ο οίκο του, από τις 24 Ιουλίου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου, τότε ο Υδροχόος δεν θα προλαβαίνει να «μετράει» επιστροφές και να δέχεται μηνύματα από πρώην του που θέλουν μια επανασύνδεση. Δεν είναι και μικρό πράγμα να έχεις την Αφροδίτη ανάδρομη στον οίκο που έχει να κάνει με τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο… Θα δεχτεί τεράστια επιρροή ο Υδροχόος.

Προχωράμε στο επόμενο ζώδιο που θα δει πρώην στην πόρτα του και αυτό δεν είναι άλλο από τους Ιχθύς. Στην ίδια λογική με τον Σκορπιό που αναφέραμε πιο πάνω, όταν ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο, δηλαδή στον 7ο οίκο τους, τότε είναι που θα τα δουν… όλα. Η περίοδος που πρέπει να περιμένουν τα πισωγυρίσματα είναι από τις 25 Αυγούστου έως και τις 16 Σεπτεμβρίου.

Τελευταίος, αλλά όχι και καταϊδρωμένος, ο Καρκίνος. Όταν  ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω από τις 14 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου 2024, τότε είναι που τα Καρκινάκια δεν θα προλαβαίνουν να μετρούν μηνύματα από πρώην. Χαμός θα γίνει και είναι στο χέρι τους είτε να δεχτούν την επανασύνδεση, είτε απλά να πάρουν το αίμα τους πίσω και να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ