Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η αλήθεια δεν θα αργήσει να μαθευτεί, αλλά το θέμα είναι να μην την έχουμε πατήσει πριν

Αναλυτικά τα άστρα...

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον κόσμο της αστρολογίας καθώς ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της εξιδανίκευσης, της ωραιοποίησης, της παραπλάνησης, του παραμυθιού, της διάλυσης, των σκανδάλων και πολλών άλλων καταστάσεων που μπορεί να δίνουν καλλιτεχνική έμπνευση, δεν προσφέρουν όμως εχέγγυα στις δοσοληψίες, στις αποφάσεις και όπου πρέπει να λειτουργούμε με βάση τη λογική μας.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα προτείνεται για εντατικό ψάξιμο στην ψυχολογία σας, στο παρελθόν, στις αντιδράσεις, τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας και όχι για να κάνετε τολμηρές κινήσεις ή να πάρετε ρίσκο. Ίσως νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε ό,τι αφορά τους μελλοντικούς σας στόχους. Κάποιοι μπορεί να μην ξέρετε αν η δουλειά σας θα είναι βιώσιμη και τι πρέπει να κάνετε, άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζετε μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σπουδών. Γενικώς ό,τι αναφέρεται στο μέλλον μπορεί να μοιάζει χαοτικό αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που μπορεί να σας κάνει πολύ βιαστικούς να βγάλετε συμπεράσματα για τα θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ομάδα ή την όποια ομάδα μπορεί να έχετε κοινά συμφέροντα και ενδιαφέροντα και να ηγείστε ή απλώς να συμμετέχετε. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος-α προσπαθεί να σας υπονομεύσει ή ότι χρησιμοποιεί τρόπους που δεν εγκρίνετε για να περάσει τις δικές του απόψεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως μέρα σύγχυσης θα μπορούσα να περιγράψω τη σημερινή και για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σας κάνει να νιώθετε αμήχανα μπροστά στις εξελίξεις κυρίως στο μέτωπο της καριέρας ή σε ό,τι αφορά μια συνεργασία ή σχέση. Ειδικά αν τα γενέθλια σας είναι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για την πορεία των επαγγελματικών σας ή των προσωπικών σας σχέσεων. Όμως μην περιμένετε στη δεδομένη στιγμή να νιώσετε έτσι ούτως ή άλλως, όμως δεν είναι μακριά και η μέρα που τα πράγματα θα αλλάξουν θετικά για το ζώδιο σας. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ