Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό σε χριστουγεννιάτικο gala - Η bleu nuit τουαλέτα με τις αστραφτερές λεπτομέρειες (φωτό)

Μια λαμπερή εμφάνιση

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, βρέθηκε την Παρασκευή στην Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα του Μονακό, που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Hermitage Monte-Carlo.

Το ίδρυμά της (Fondation Princesse Charlène) δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram φωτογραφίες από το εορταστικό event που φέτος είχε θέμα το «Italia Chic».

Photos:Eric Mathon - Palais Princier/Instagram:@fondationprincessecharlene

Για την περίασταση η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης επέλεξε μια όμορφη τουαλέτα Carolina Herrera. Το bleu nuit φόρεμά της είχε στρογγυλή λαιμόμοψη, με λίγη διαφάνεια και ήταν διακοσμημένο με αστραφτερές παγιέτες.

Όπως αναφέρει το parismatch.com τα προηγούμενα χρόνια, είχε εκπροσωπήσει στο gala την σύζυγο του πρίγκιπα Αλβέρτου, ο αδερφός της Gareth Wittstock, γενικός γραμματέας του ιδρύματός της. Ωστόσο φέτος η πριγκίπισσα τίμησε η ίδια με την παρουσιά της την εκδήλωση. 

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Αλβέρτος - πριγκίπισσα Σαρλίν: Γενέθλια για τα δίδυμα πριγκιπάκια τους - Ο Ζακ & η Γκαμπριέλα έγιναν 8 ετών (φωτό)

Αυτή η φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με πρωτοβουλία του πρακτορείου εκδηλώσεων Monegasque Five Stars Event.

Photos:Eric Mathon - Palais Princier/Instagram:@fondationprincessecharlene

Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς, μια δημοπρασία, που διοργάνωσε ο οίκος Sotheby's, συγκέντωσε κεφάλαια για το Ιδρύμα Princess Charlene.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ