Η Βρετανία «παραλύει» από τα χιόνια - Εντυπωσιακές εικόνες από το Λονδίνο

Η ταλαιπωρία και το χάος συνεχίζονται στη Βρετανία, ιδίως στο Λονδίνο, λόγω σφοδρών χιονοπτώσεων.

Τις τελευταίες ημέρες ένα αρκτικό κύμα χιονιά έχει σκεπάσει τη βόρεια Ευρώπη, με την Βρετανία να βρίσκεται στο επίκεντρο της σφοδρής κακοκαιρίας.

Το Λονδίνο έχει ντυθεί στα «λευκά», αλλά εκτός από τις πανέμορφες εικόνες έχει δημιουργηθεί χάος στις συγκοινωνίες. 

 

 

 

 

 

Χιλιάδες οδηγοί αυτοκινήτων και επιβάτες αεροπορικών εταιριών στη Βρετανία συνάντησαν χθες το πρωί σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις τους λόγω του παγετού και της χιονόπτωσης, κυρίως γύρω από το Λονδίνο, όπου πολλά αεροδρόμια έκλεισαν προσωρινά τις πίστες τους.

 

 

 

 

 

 

Ιδιαίτερα το αεροδρόμιο του Στάνστεντ, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Λονδίνου και χρησιμοποιείται κυρίως από την εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair, έκλεισε τους διαδρόμους προσγείωσης/απογείωσης την περασμένη νύκτα προκειμένου να τους καθαρίσει από το χιόνι και προειδοποίησε για πιθανά προβλήματα.

 

@viceworldnews Footage filmed in the English county of Gloucestershire shows drivers struggling to deal with 10 inches of snow. #uk #snow #snowday #ice #ukweatherwarning #snowingoutside #crash #british #stuckinsnow ♬ original sound - VICE World News

 

- Χιόνι, ομίχλη, πάγος -

Το Ηνωμένο Βασίλειο βιώνει κύμα ιδιαιτέρως έντονου ψύχους εδώ και κάποιες ημέρες, με τις θερμοκρασίες να έχουν υποχωρήσει έως και 10 βαθμούς κάτω από το μηδέν σε ορισμένες περιοχές, με χιονόπτωση και πάγο κυρίως στο βόρειο και το νότιο τμήμα της χώρας ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία (MET) διευκρινίζει ότι οι θερμοκρασίες αυτές «δεν είναι ασυνήθιστες σε αυτή την περίοδο του χρόνου».

Η MET εξέδωσε ‘κίτρινη’ προειδοποίηση για χιόνι, ομίχλη και πάγο σε πολλές περιοχές, κυρίως στις νοτιοανατολικές και νοτιοδυτικές, καθώς και στο βόρειο τμήμα της Σκωτίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ