Δανάη & Νεφέλη Λιβιεράτου: Οι καλλονές κόρες της Εύης Αδάμ ετοιμάζονται για τα αποψινά ΜadWalk Awards (βίντεο)

Εκτός από πανέμορφες είναι πανέξυπνες και πολύ ταλαντούχες!

Οι κούκλες κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου ετοιμάζονται να περπατήσουν στο show της Celia Kritharioti, στο αποψινο ΜadWalk.

Η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου βρέθηκαν στο ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία και δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τις βλέπουμε να προβάρουν τα ρούχα της διάσημης σχεδιάστριας μόδας.

 

 

Η Δανάη, η οποία έχει πάρει το ταλέντο του μπαμπά της στη μουσική, φορά μια αστραφτερή μίνι φούστα, ενώ η Νεφέλη μια χρυσή, συνδυασμένη με επίσης χρυσό τζάκετ και ψηλές μπότες.

Οι δύο αδερφές εκτός από πανέμορφες, είναι και οι δύο μορφωμένες και πανέξυπνες, με τους γονείς τους να τις στηρίζουν σε κάθε τους βήμα. Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής και το μοντέλο και παρουσιάστρια υπήρξαν παντρεμένοι από το 1994 μέχρι το 2012.

 

 

 

 

Όπως διαβάζουμε και στην ανάρτηση της Σίλιας Κριθαριώτη: «Είμαι τόσο εμπνευσμένη από νεαρά ταλαντούχα κορίτσια! Η Δανάη Λιβιεράτου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες φοιτήτριες του Royal Northern College of Music και θα εμφανίζεται στο ΜadWalk για την 5226 Celia Kritharioti. Η αδελφή της, Nεφέλη Λιβιεράτου, που αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο του Bath θα κάνει πασαρέλα στο show».

Η Νεφέλη με την μαμά της Εύη Αδάμ, photo: NDP

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Νεφέλη Λιβιεράτου είχε εμφανιστεί μαζί με την μαμά της στην επίδειξη της σχεδιάστριας μόδας Kathy Heyndels, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 31ης Athens Xclusive Designers Week.

 

 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας», η 22χρονη είχε δηλώσει : «Είναι μια τρομερή ευκαιρία αν και δε συγκρίνομαι με τη μητέρα μου. Έρχομαι ερασιτεχνικά ξεκάθαρα. Δεν ασχολούμαι με τον χώρο αλλά είναι τιμή μου προφανώς να είμαι με την μαμά μου. Εγώ ονειρεύομαι να γίνω CEO κάπου. Δε θα ήθελα να κάνω τα βήματα που έχει κάνει η μητέρα μου στο μόντελινγκ. Την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών μου την έχει πάρει η αδερφή μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ