Κιβωτός του Κόσμου: Ραγδαίες εξελίξεις – Ασέλγεια από υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής καταγγέλλει 15χρονος

Νέα στοιχεία έδωσε το παιδί σε συμπληρωματική κατάθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας ανήλικος σε συμπληρωματική κατάθεση του καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής ενώ ήταν 13 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες την καταγγελία έχει κάνει 15χρονος, ο οποίος φιλοξενείται στην δομή του Βόλου και κατέθεσε στη Στέγη του Σπιτιού στην Αθήνα παρουσία ψυχολόγου.

Ο ανήλικος φέρεται, να είχε εξεταστεί πριν από λίγες ημέρες στην δομή στο Βόλο ωστόσο τότε αναφέρθηκε μόνο σε περιστατικά σωματικής κακοποίησης.

Στη συνέχεια έγινε προσπάθεια επαναπροσέγγισης του παιδιού ενώ κρίθηκε αναγκαία η εξέτασή του σε ένα διαφορετικό πιο προστατευμένο περιβάλλον.

Τον 15χρονο φέρεται να έβαλε στο κάδρο της υπόθεσης ο 19χρονος ο οποίος με την μαρτυρία του περί σεξουαλικής επίθεσης άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου.

Έτσι, με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι αρμόδιοι εισαγγελείς ανηλίκων φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους δυο καταγγελίες για ασέλγεια τις οποίες αξιολογούν προκειμένου να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα τους.

Σε κάθε περίπτωση η εισαγγελική έρευνα φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ