Louis & Marie Ducruet: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν - Στο πάρτι η πριγκίπισσα Stephanie και ο πρώην σύζυγός της (φωτό & βίντεο)

Ο γιος της πριγκίπισσας του Μονακό και η σύζυγός του θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι

Ο Louis και η Marie Ducruet αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος της πριγκίπισσας Stéphanie του Μονακό και η σύζυγός του είχαν ανακοινώσει στα τέλη Νοεμβρίου, ότι η Marie Chevallier (όπως είναι το πατρικό της επίθετο) είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

Photo: Instagram/louisducruet

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το ζεύγος διοργάνωσε ένα πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού.Τόσο ο Louis, όσο και η Marie έχουν δημοσιεύσει στις σελίδες τους στο Instagram φωτογραφίες και ένα βίντεο από την οικογενειακή συγκέντρωση.

Η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό ετοιμάζεται να υποδεχτεί... κοριτσάκι! Όπως βλέπουμε και στις εικόνες το ζευγάρι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα πόζαραν περιτριγυρισμένοι από ροζ μπαλόνια, ενώ στο βίντεο φαίνεται ο σκύλο τους Pancake, ο οποίος και έκανε την αποκάλυψη, αφού είχαν δέσει κάποια από τα μπαλόνια στο λουράκι του!

Στο πάρτι ήταν φυσικά και η χαρούμενη μέλλουσα γιαγιά πριγκίπισσα Stéphanie, καθώς και ο πρώην σύζυγός της Daniel Ducruet, ο οποίος δεν θα μπορούσε με την σειρά του να λείπει από την σημαντική αυτή ημέρα για τον γιο τους και την γυναίκα του.

Η πριγκίπισσα Stephanie στα δεξιά με λευκό παλτό και τζιν παντελόνι, δίπλα στον πρώην συζυγό της

Photos: Instagram/louisducruet

Υπενθυμίζεται ότι η Stephanie παντρεύτηκε τον πρώην σωματοφύλακα το 1995, ωστόσο χώρισαν ένα χρόνο ργότερα. Εκτός από τον 30χρονο Louis έχουν αποκτήσει ακόμα μαζί την 28χρονη Pauline

Η πριγκίπισσα του Μονακό έχει άλλη μια κόρη, την 24χρονη Camille, από την σχέση της με τον επίσης πρώην σωματοφύλακά της Jean Raymond Gottlieb. Οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ και αυτός είναι ο λόγος που η κόρη τους δεν εμφανίζεται στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@royalsaddicted)

Σύμφωνα με το parismatch.com ο Daniel Ducruet, είναι πίσης πατέρας του Michaël (30 ετών) και του Linoué (9 ετών), τους οποίους απέκτησε από τον γάμο του με την Kelly Marie Lancien.

Ο Louis και η Marie ήταν ερωτευμένοι απο το κολέγιο, από τότε που γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο των Καννών το 2011 και ανακάλυψαν ότι ήταν συμφοιτητές. Και οι δύο το έχουν περιγράψει την γνωριμία τους ως "έρωτα με την πρώτη ματιά".





Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019. Έκαναν πολιτική τελετή και την επόμενη ημέρα ακολούθησε θρησκευτική τελετή στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Πριγκιπάτου, όπου πραγματοποιήθηκε ο ιστορικός γάμος των παππούδων του Louis - της Grace Kelly και του πρίγκιπα Renie Β΄ - το 1956

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ