Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αν έχετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, είναι η πιο ασφαλής μέρα της εβδομάδας για κάτι τέτοιο

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

H Δευτέρα έρχεται με μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον Τοξότη και τον Κρόνο στον Υδροχόο, που μας βοηθά να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην καθημερινότητα μας και να είμαστε πειθαρχημένοι σχετικά με τις υποχρεώσεις μας.

Η Σελήνη επιπροσθέτως θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Χείρωνα και εξάγωνο με τον Άρη, που μας κάνει πιο ενεργητικούς και μας δίνει κίνητρο να κυνηγήσουμε τους στόχους μας.

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον φιλικό σας Τοξότη προς τον Κρόνο σε ακριβείας όψη σήμερα, δείχνει ότι αν μη τι άλλο πλέον θα έχετε μεγαλύτερη στήριξη στα σχέδια σας από συνεργάτες και φίλους και θα εντυπωσιάζετε πιο εύκολα προϊσταμένους, ανωτέρους ιεραρχικά στη δουλειά και μελλοντικούς συνεργάτες που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας. Μια τελείως διαφορετική εποχή ανατέλλει για το ζώδιο σας με πολύ καλύτερες προδιαγραφές και συνθήκες και θα το διαπιστώσετε όταν περάσει και ο Δίας στο ζώδιο σας από την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα έρχεται με αισιοδοξία και την αίσθηση ότι μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο Ήλιος από τον Τοξότη και τον 8ο Ηλιακό σας οίκο ανεβάζει τη διάθεση σας και καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο σας δίνει τη σιγουριά και τη δύναμη ότι μπορείτε να κατακτήσετε και την πιο ψηλή βουνοκορφή. Η σημερινή είναι από τις μέρες που μπορείτε να αναλάβετε και πιο δύσκολα πρότζεκτ τα οποία παλιότερα μπορεί να σας φόβιζαν, γιατί πλέον ξέρετε ότι με σκληρή δουλειά και πειθαρχία έχετε τη δυνατότητα να τα φέρετε επάξια εις πέρας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, η κυρίαρχη σημερινή όψη, δείχνει ότι αν μη τι άλλο υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που εκτιμούν αυτά που κάνετε, σας έχουν στο μυαλό τους θετικά και σας το δείχνουν. Μπορεί να είναι ένας συνεργάτης, ένας φίλος-η, ένας προϊστάμενος, κάποιος που τα λόγια του λειτουργούν σαν βάλσαμο αυτή την περίοδο στην ψυχή σας. Από την άλλη, σήμερα είναι από τις μέρες που πιθανώς θέλετε να συζητήσετε και πιο δύσκολα πράγματα και έχετε κάθε λόγο να το τολμήσετε αφού με τη Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ