Λένα Δροσάκη: «Ο Αλέξανδρος έγινε ο άντρας της ζωής μου - Η μητρότητα είναι πολύ ωραίο πράγμα, αλλά μου έπεσε βαριά» (βίντεο)

«Κάνω παιδί και το παράπονό μου ήταν ότι κανείς δεν μου είπε, ακόμα και από τους δικούς μου ανθρώπους ότι είναι δύσκολο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Λένα Δροσάκη με την ηθοποιό να μιλά μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την μητρότητα.

«Μέσα σε όλη αυτή τη γυναικεία εικόνα νιώθω πολύ περίεργα, ήμουν αγοροκόριτσο. Ο Αλέξανδρος όμως, έγινε ο άντρας της ζωής μου. Βρήκε κάτι που το ξεκλείδωσε σε εμένα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην μητρότητα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Λένα Δροσάκη σημείωσε: «Πριν μείνω έγκυος μου έλεγαν όλοι “κάνε ένα παιδί, άντε”, αυτό όμως είναι κάτι που θα συζητήσουμε άλλη φορά. Κάνω παιδί και το παράπονό μου ήταν ότι κανείς δεν μου είπε, ακόμα και από τους δικούς μου ανθρώπους ότι είναι δύσκολο.

Είναι πανδύσκολο. Δεν είναι αυτό που βλέπεις. Δεν είναι αυτό που παίζεις κάποιος μαζί τους δύο ώρες και μετά φεύγει. Δεν έχει καμία σχέση. Η μητρότητα είναι πολύ ωραίο πράγμα, συγκινούμαι μόνο που την λέω αυτή τη λέξη, αλλά εμένα μου έπεσε πάρα πολύ βαριά αυτή η λέξη».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο γιος μου είναι κούκλος σαν την γυναίκα μου»

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» με τον ίδιο να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σύζυγό του και το παιδί τους. 

«Ο γιος μου είναι κούκλος σαν την γυναίκα μου. Της μοιάζει πολύ. Η πατρότητα είναι ένα ταξίδι που πάει από τη μία στάση στην άλλη, δεν σταματάει. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι, δεν περίμενα να είμαι τόσο δοσμένος σε αυτό. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε με τη Λένα, είμαστε μαζί στις χαρούμενες, στις δύσκολες στιγμές είμαστε «εκεί», προσπαθώντας να μην εκτραπούμε.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται καθημερινά κα στα δύσκολα. Στις δύσκολες στιγμές μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Οι γονείς δεν έχουμε γνώση για το πώς να φερθούμε στα παιδιά μας, δεν μας προετοιμάζει κάποιος γι΄ αυτό», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή του MEGA.

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνον και τη σύζυγό του; «Είχαμε πολλές αλλαγές στο σπίτι,  με την γέννηση του παιδιού μας, τον covid, μετά το metoo. Δεν προλαβαίνεις εκείνη την ώρα να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει κάθε φορά, είναι καταιγιστικές οι εξελίξεις. Προσπαθείς να παραμείνεις ψύχραιμος, δε το καταφέρνεις πάντα. Με έναν τρόπο το παιδί μου μας συναισθάνεται. Θα καταλάβει ότι έχει κάτι η μητέρα του, και θα την αγκαλιάσει», ανέφερε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ