Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Χάρρυ Κλυνν, ο Κώστας Βουτσάς και ο Σωτήρης Μουστάκας σε μια σπάνια φωτογραφία από τα 90ς

Aπό την παρέα των αγαπημένων ηθοποιών βρίσκεται στη ζωή μόνο ο Γιώργος Κωνσταντίνου...

Μια σπάνια φωτογραφία με τέσσερεις αγαπημένους ηθοποιούς, δημοσίευσε η Έλενα Μακρύ Λυμπέρη, η οποία μοιράζεται στην σελίδα της στο Instagram @elenasdiary_blog, υπέροχα στιγμιότυπα από το παρελθό

Την δεκαετία του 90 ο Γιωργος Κωνσταντίνου, ο Χάρρυ Κλυνν, ο Κώστας Βουτσάς και ο Σωτήρης Μουστάκας είχαν ποζάρει μαζί στον φακό.

Στην ανάρτηση της εκδρότριας διαβάζουμε αναλυτικά:  "Οι εντιμότατοι φίλοι μου: ο Γιωργος Κωνσταντίνου, ο Χάρι Κλυνν, ο Κώστας Βουτσάς και ο Σωτήρης Μουστάκας συντροφιά σε μια σπάνια φωτογραφία από τη δεκαετία του 90. Σήμερα από την παρέα των αγαπημένων ηθοποιών βρίσκεται στη ζωή μόνο ο Γιώργος Κωνσταντίνου, που εξομολογήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη του:

«Στην επιτυχία και στο χειροκρότημα έχω ένα δίχτυ προστασίας. Το χαίρομαι μέσα στα μέτρα, δεν ξεπερνάω το μέτρο, δεν τρελαίνομαι, δεν παθαίνω, δεν διαλαλώ την επιτυχία μου. Μέσα εκεί υπάρχει ένα μέτρο. Κι αυτό είναι ένα παράδειγμα που αν μπορούσα θα το εμφύτευα στους ηθοποιούς. Θα ήταν πολύ καλός ο κλάδος μας –γιατί πολλοί καβάλησαν τα καλάμια, τρελάθηκαν, έγιναν σνομπ και κάποια στιγμή όλο αυτό τους γύρισε μπούμερανγκ. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι. Εμένα όταν μου΄λεγαν μεγάλα λόγια, κοκκίνιζα, έτσι ήμουν.»"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ