Η Gisele έγινε ο άντρας του σπιτιού! Σήκωσε τα μανίκια και ανακαινίζει την βίλα των 11,5 εκ δολ, μετά το διαζύγιο (φωτό)

Φαίνξεται πως βρίσκεται απέναντι από το νέο σπίτι του πρώην άντρα της

Μετά τον χωρισμό της με τον Tom Brady, η Gisele, έχει γίνει πλέον ο «άντρας του σπιτιού», με την Βραζιλιάνα καλλονή να ανακαινίζει την πολυτελή βίλα της στο Μαϊάμι.

Το 42χρονο supermodel εθεάθη στη νέα έπαυλή της, αξίας 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων, την Πέμπτη, να συνομιλεί με εργάτες και να επιβλέπει τις εγασίες.

Η ίδια φορούσε ένα γκρι φανελάκι και ένα τζιν παντελόνι, ενώ ήταν εντελώς άβαφη.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_photoss_3

Σύμφωνα με το Page Six η Gisele  αγόρασε το σπίτι εβδομάδες πριν εκείνη και ο 45χρονος αθλητής του NFL, οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους.Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους έχουν αποκτήσει μαζί τον 12χρονο Benjamin και την 9χρονη Vivian, ενώ ο Brady έχει επίσης ένα γιο, τον 15χρονο Jack, με την πρώην σύντροφό του Bridget Moynahan.

 

Το μοντέλο ετοιμάζεται να μετακομίσει στην έπαυλη, η οποία φαίνεται πως βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το, υπό κατασκευή, σπίτι του πρώην συζύγου της, κάτι που τους βολεύει στο να βλέπουν και οι δύο τα παιδιά τους, τα οποία όπως δήλωσαν θα συνεχίσουν μα μεγαλώνουν από κοινού.

Η  Bündchen είδε για πρώτη φορά την έπαυλη στις 16 Αυγούστου, λίγες μέρες πριν ο επτά φορές πρωταθλητή του Super Bowl, κάνει ένα διάλειμμα 11 ημερών από το NFL, είπε μια πηγή στο αμερικανικό μέσο. Το διάλειμμα αυτό φέρεται να ήταν μια τελευταία προσπάθεια να σωθεί η σχέση, τους.

«Η Gisele κοιτούσε σπίτια στο Miami Beach, ακόμη και πριν ο Tom κάνει το διάλειμμά του από το NFL, κάτι που δείχνει ότι είχε ήδη τελειώσει με τον γάμο και προχωρούσε», αποκάλυψε η πηγή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ