Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Κιμούλη: «Αν το θέατρο είναι γεμάτο με εισιτήρια ή προσκλήσεις, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ κλήθηκε να σχολιάσει την προσέλευση του κόσμου αλλά και τις διαμαρτυρίες έξω από το θέατρο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» την προσέλευση του κόσμου και τις διαμαρτυρίες, στην παράσταση του Γιώργου Κιμούλη.

Πιο συγκεκριμένα χθες βράδυ, 8 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μία διαμαρτυρία, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης «Η Συνάντηση» στο Θέατρο Αμαλία με τον Γιώργο Κιμούλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία του ηθοποιού, έκανε την πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη, με άτομα που συγκεντρώθηκαν έξω από το θέατρο να φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιώργου Κιμούλη, για τον οποίο είχε υπάρξει πριν από μήνες καταγγελία για άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας από τη Ζέτα Δούκα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ με τη σειρά του κλήθηκε να αναφερθεί στο παραπάνω γεγονός, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Είναι δικαίωμα του Γιώργου, που είναι συνάδελφός μας, να κάνει παραστάσεις. Τώρα το αν το θέατρο είναι γεμάτο με εισιτήρια ή με προσκλήσεις, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Επίσης δικαίωμα του καθενός είναι να διαμαρτύρεται, χωρίς προπηλακισμούς, χωρίς να εμποδίζει τον θεατή να μπει μέσα, γιατί μην ξεχνάτε έχουμε δει κάτι χριστιανούς να απαγορεύουν τον κόσμο να μπει μέσα» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Υπάρχει μία μεμονωμένη διαμαρτυρία κάποιων ανθρώπων, μην το κάνουμε θέμα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και πρόσθεσε: «Καλά κάνουν, θέατρο πάνε να δούνε και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν λίγα θέατρα. Ο κόσμος διψάει να δει θέατρο, έναν καλό ηθοποιό. Άσχετα αν αυτός ο ηθοποιός έχει στραφεί κατά του Σωματείου του, ζητώντας πάρα πολλά χρήματα και βάζοντάς μας σε μία δικαστική διαμάχη τεράστια. Με αποτέλεσμα να βγαίνουμε τώρα και να ζητάμε να δώσουν όλοι οι ηθοποιοί τον οβολόν τους» ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Έξω ήταν λίγοι άνθρωποι, δεν μπορεί να στοχοποιηθεί μεγάλο πλήθος. Κάνουμε μεγάλο θέμα από τους πολύ λίγους» κατέληξε με τις δηλώσεις του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ