Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θέλει προσοχή στις ερωτικές μας επιλογές -η τάση είναι να ενθουσιαζόμαστε, να δίνουμε & να παίρνουμε υποσχέσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Η κύρια όψη της Παρασκευής είναι αυτή της Αφροδίτης από την τελευταία μοίρα του Τοξότη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στην τελευταία μοίρα στους Ιχθύς.

Η όψη αυτή αν και θεωρείται δυσαρμονική, ακριβώς επειδή συνδέει δυο «ευεργέτες» πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας είναι εξαιρετική για να διασκεδάσουμε, να είμαστε πιο χαλαροί, όχι όμως και να έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υποχρεώσεων και δουλειάς, γιατί η τάση είναι να τεμπελιάζουμε λίγο.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής μπορεί ακόμη να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση είτε με τον σύντροφο σας είτε με τους συνεργάτες σας. Ευτυχώς στην πορεία η μέρα φτιάχνει αρκετά, γι’ αυτό συγκρατηθείτε και δείξτε κατανόηση. Θέματα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτές τις μέρες ή μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Προσέξτε όμως και την τάση για σπατάλες που μπορεί να είναι πιο έντονη με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή είναι από τις πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακές ημέρες για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, καθώς η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για υπερβολές είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στις γευστικές σας επιλογές, είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε σε συνεργάτες και φίλους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νιώθετε την ανάγκη να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, να ξεκουραστείτε και γενικώς να μην κάνετε τίποτε κοπιαστικό σήμερα, καλά θα κάνετε να δώσετε «άδεια» στον εαυτό σας να απολαύσετε λίγες πιο «άδειες» ώρες. Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε για τίποτε, αλλά να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας στο σπίτι ή στις εξωτερικές σας δραστηριότητες. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ