To twitter με #harrymegan τους τα «ψέλνει»: Είστε βαθύπλουτοι, κακομαθημένοι - Παίρνετε βραβεία για sustainability & πετάτε με jet …

Πώς υποδέχτηκαν οι θαυμαστές τους το νέο τους ντοκιμαντέρ στο Netflix;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν παρέλαβαν βραβείο για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη διάρκεια εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη, όπου τιμήθηκαν για το έργο τους στον τομέα της κατάργησης των φυλετικών διακρίσεων και της προώθησης της ψυχικής υγείας.

Το ζευγάρι των βρετανών γαλαζοαίματων παρέλαβε το βραβείο αργά, το βράδυ της Τρίτης από το Ίδρυμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, το οποίο τιμά προσωπικότητες της κυβέρνησης, του επιχειρηματικού κόσμου, ακτιβιστές και καλλιτέχνες, που έχουν επιδείξει μια "ακλόνητη δέσμευση για κοινωνική αλλαγή".

Δείτε επίσης: Ripple of Hope Award Gala: Η Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι με λευκό off-the-shoulder φόρεμα Louis Vuitton (φωτό & βίντεο)

 

Η Κέρι Κένεντι, πρόεδρος του Ιδρύματος και κόρη του δολοφονηθέντος αμερικανού γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ.Κένεντι, είπε ότι το ζευγάρι έχει υπάρξει "υπερβολικά θαρραλέο" μιλώντας για την εμπειρία της φυλετικής διάκρισης και του προβλήματος ψυχικής υγείας, όπως γράφει η εφημερίδα Telegraph.

 

 

Ανάμεσα στους βραβευθέντες του Ιδρύματος ήταν και ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε ανακοίνωσή τους η Μέγκαν και ο Χάρι αναφέρουν ότι "ένα κυματάκι ελπίδας μπορεί να μετατραπεί σε ένα κύμα αλλαγής".

Μία μέρα μετά την βράβευσή τους,στις 8/12  έκανε πρεμιέρα  το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix με τίτλο «Harry & Meghan» και όπως είναι αναμενόμενο το Twitter πήρε φωτιά από τους χρήστες της πλατφόρμας που το παρακολούθησαν.

Χθες , Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησαν τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ τα επόμενα θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

 

 

Ανάμεσα στα ατελείωτα σχόλια που αναρτήθηκαν Twitter, αρκετοί χρήστες έδειξαν την δυσαρέσκειά τους για το ζευγάρι. Αυτού, σχολίασαν αρνητικά το νέο εγχείρημα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, «Όχι για μένα. Είναι εντελώς αδιάφορο!», «Δύο λέξεις που θα ήθελα να μην ξανακούσω ποτέ ξανά… Χάρι και Μέγκαν», έγραφαν κάποιοι από τους επικριτές του ντοκιμαντέρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

''Είστε βαθύπλουτοι, κακομαθημένοι. Παίρνετε βραβεία για sustainability και πετάτε με jet'', έφραψαν άλλοι. 

 

 

 

 

 

 

Φυσικά, υπήρχαν και εκείνοι που λάτρεψαν το «Harry & Meghan»: «Λοιπόν, έχω παρακολουθήσει τα πρώτα 3 επεισόδια του #HarryandMeghan και τα λατρεύω και τα δύο!!», «Μέχρι στιγμής κατάφερα να δω μόνο περίπου 45 λεπτά και είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Πολύ καλά έκαναν που είπαν τη δική τους ιστορία», ''Τα παρακολούθησα όλα τα επεισόδια. Συγκινήθηκα''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ