Πάτρα: Συνελήφθη η απατεώνισσα με το σκυλάκι - Δεν πλήρωνε ξενοδοχεία, ζούσε στη χλιδή (βίντεο)

«Πλασαριζόταν» ως πλούσια Βρετανίδα...

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται καλλονή από τη Σλοβακία που  εξαπατούσε επιχειρηματίες  σε διάφορες περιοχές της χώρας. 

Συστηνόταν ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού και περνούσε χλιδάτη ζωή... «φεσώνοντας» ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με το flamis.gr, η ταυτότητα της 26χρονης αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, αφού έμεινε για τέσσερις μέρες σε σουίτα ξενοδοχείου με το σκυλάκι της, χωρίς να πληρώσει.

Οι πληροφορίες του MEGA ακόμη αναφέρουν ότι η 26χρονη προσπάθησε να στήσει παγίδα σε ταξιτζή στην Κόρινθο.

Κι αυτό γιατί του είπε ότι θα πληρώσει με κάρτα, αφού δεν είχε πάνω της λεφτά. Η κάρτα, όμως, δεν λειτουργούσε και του έδειξε ένα ψεύτικο αποδεικτικό με το οποίο προσπαθούσε να τον πείσει ότι του είχε βάλει τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σε βάρος της γυναίκας, η οποία συστηνόταν ως «Εμρέ» ή «Μία»εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για απάτες που είχε διαπράξει στη Σλοβακία.

 

 

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση της απατεώνισσας

Τελικά η δράση της σταμάτησε στην Κόρινθο, όπου προσπάθησε να παγιδέψει έναν ταξιτζή, λέγοντας ότι θα πληρώσει με κάρτα γιατί δεν είχε μετρητά πάνω της. Ωστόσο η κάρτα δεν λειτουργούσε και του παρουσίασε ένα ψευδές αποδεικτικό ότι έχει κάνει online κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Το γεγονός αυτό το διαπίστωσε ο ταξιτζής, προχώρησε σε καταγγελία και με την καθοδήγηση του οδηγού πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Κόρινθο -και το οποίο ετοιμαζόταν να «φεσώσει»- και την συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απατεώνισσα αφού έμενε 3-4 μέρες στο κάθε ξενοδοχείο στην συνέχεια το εγκατέλειπε χωρίς να την αντιληφθεί κανείς.

Ήδη στην Πάτρα έχουν εξιχνιαστεί, σύμφωνα με το Mega, δυο περιπτώσεις απάτης, ενώ άλλες δυο στην Ναύπακτο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ