Κιβωτός του Κόσμου: Στη θυρίδα της Χίου βρέθηκαν 57.000 ευρώ-Την είχαν από κοινού ο π. Αντώνιος, η μητέρα του και ο αδερφός του

Έγινε έρευνα και στο σπίτι της μητέρα του στη Χίο, αναμένεται να κληθεί να δικαιολογήσει το περιεχόμενο

Άνοιξε σήμερα το μεσημέρι, η θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου που ήταν σε τράπεζα στη Χίο από στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας παρουσία Ειρηνοδίκη.

Ιδιοκτήτρια της θυρίδας, όπως δήλωσε και χθες η ίδια, είναι η μητέρα του πατέρα Αντωνίου ενώ υπάρχει και συνδικαιούχος και είναι ένας εκ των αδερφών του. Σημειώνεται πως ο πατέρας Αντώνιος έχει αναφέρει πως «είμαστε πέντε αδέρφια, ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι ιερέας στη Νέα μονή Χίου…».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στη θυρίδα βρέθηκαν λίγο πάνω από 57.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από 2,5 μήνες περίπου- στα τέλη Σεπτεμβρίου- και έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν υπήρχε κίνηση στη θυρίδα, ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είναι και συνδικαιούχος, πήγε στη θυρίδα αλλά παραμένει άγνωστο αν και τι πήρε από μέσα.

Στο μεταξύ, σήμερα έγινε και έρευνα στο σπίτι της μητέρας του πατέρα Αντωνίου ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να κληθεί η ίδια για να καταθέσει, την ώρα που οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχουν κι άλλες θυρίδες ατόμων τα οποία συνδέονται με την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ