Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: "Στα οικονομικά μου δεν είχα ευκολία, ο πατέρας των παιδιών μου βοηθούσε μέχρι ενός σημείου, αλλά...''

Η Εύη Βατίδου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για το πώς διατηρεί την εμφάνισή της αλλά και για τη σχέση με τα παιδιά της, ενώ αποκάλυψε και το πόσο τη βοήθησε στην ανατροφή τους ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε η Εύη Βατίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιό της με τον Αλέξη Κούγια, στην προσπάθειά της να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Για την επιλογή των παιδιών της να μπουν στη νομική και να ακολουθήσουν τα βήματα του πατέρα τους είπε:

"Εγώ θέλω τα παιδιά μου να κάνουν τις δικές τους επιλογές και να είναι ευτυχισμένα", πρόσθεσε.

Ακόμα αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε μεγαλώνοντας τα παιδιά της μετά το διαζύγιο:

 

 

"Όταν είχα τα παιδιά μικρά δεν δούλευα κάθε μέρα. Βέβαια αναγκάστηκα να δουλέψω μέσα στο σπίτι και εκτός σπιτιού. Γενικά έχω κάνει πολλή δουλειά. Και αφιερώθηκα στα παιδιά.

Κάποια χρόνια είχα τη δυνατότητα κάποια δεν την είχα. Είμαι ευχαριστημένη για το σήμερα. Θεωρώ ότι ήμουν μια καλή μαμά και δεν τους στέρησα τίποτα. Ήμουν πολύ άνετη, περνούσαμε και ακόμα περνάμε ωραία μαζί. Τα παιδιά μου ήταν η μεγάλη μου δύναμη, με βοήθησαν να σταθώ κι εγώ στις δυσκολίες που μας έφερε η ζωή γιατί μεγάλωσα μαζί τους. Σαν τριάδα περάσαμε πολλές δυσκολίες".

"Στα οικονομικά μου δεν είχα ευκολία, πιεζόμουν πολύ από τα οικονομικά μου, γιατί δεν τους στερούσα κάτι. Δεν μπορώ να πω ότι ο πατέρας τους δεν βοηθούσε μέχρι ενός σημείου, βεβαίως βοήθησε, αλλά ό,τι μου ζητούσαν τους το έδινα", είπε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου, και η δήλωσή της αυτή έφερε ποικίλα σχόλια στο πλατό του Happy Day.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ