Η Κέιτ Μίντλετον με την τιάρα της πριγκίπισσας Μαργαρίτας & τα διαμαντένια σκουλαρίκια της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτό & βίντεο)

Εκθαμβωτική στην δεξίωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Η Μέγκαν Μαρκλ έβαλε τα καλά της, το βράδυ της Τρίτης, για το Ripple of Hope Award Gala και η Κέιτ Μίντλετον για την δεξίωση που παρέθεσε ο βασιλιάς Κάρολος, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ!

Ο Βρετανός μονάρχης, η βασιλική σύζυγος Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, υποδέχτηκαν στο παλάτι, εκατοντάδες μέλη του Διπλωματικού Σώματος.


Η 40χρονη Κέιτ ήταν εκθαμβωτική με μια σκούρα, κόκκινη τουαλέτα με αστραφτερά κεντήματα από την Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Jenny Packham, που είναι άλλωστε και μια από τις αγαπημένες της designers.

 

Η royal εμφάνιση ολοκληρώθηκε με την τιάρα Lotus Flower και τα διαμαντένια σκουλαρίκια της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε κάνει το ντεμπούτο της με την συγκεκριμένη τιάρα, το 2013, στην πρώτη της διπλωματική δεξίωση.

Σύμφωνα με το The Court Jeweller η Βασίλισσα Μητέρα δημιούργησε την Lotus Flower tiara  από ένα κολιέ που ήταν γαμήλιο δώρο από τον σύζυγό της, τον βασιλιά Γεώργιο ΣΤ'. Στη συνέχεια την έδωσε στην μικρότερη κόρη της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Η τελευταία την φορούσε συχνά και το 1993 την δάνεισε στη νύφη της Σερένα Στάνχοουπ για τον γάμο της με τον γιο της  David Linley. 

Η βασιλική σύζυγος Καμίλα, όπως αναφέρει το People, εμφανίστηκε στη δεξίωση με την  βελγική Sapphire Tiara που ανήκε προηγουμένως στη βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Η Διπλωματική Υποδοχή δεν πραγματοποιήθηκε το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας COVID-19. Τον Φεβρουάριο του 2022, η βασίλισσα Ελισάβετ, που πέθανε τον Σεπτέμβριο, ακολούθησε τη συμβουλή του Υπουργού Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, να αναβάλει τη δεξίωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 2 Μαρτίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ