Μαίρη Κατράντζου - Μάριος Πολίτης: Τα υπέροχα κλικς από την βάφτιση του γιου τους που ξεχώρισε η σχεδιάστρια μόδας

Οι λαμπερές νονές, τα φορέματα, το φανταστικό art de la table!

Επίσημες φωτογραφίες από την βάφτιση του γιού της, δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram η Μαίρη Κατράντζου.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή τελέστηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στις Σπέτσες και στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο με λαμπερούς καλεσμένους.

Ο γιος της σχεδιάστριας μόδας και του καθηγητής Νευρολογίας Μάριου Πολίτη, πήρε το όνομα Μιχαήλ, ενώ νονοί του ήταν ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Παύλος, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty.

Η καταξιωμένη designer ξεχώρισε μερικά από τα καλύτερα κλικς, τα οποία και μοιράστηκε χθες με τους followers της. Τι υπέροχες φωτογραφίες τράβηξε ο German Larkin.

 

Το κίτρινο, το μπλε και το κόκκινο ήταν τα χρώματα που αποτέλεσαν το θέμα της βάφτισης, με τις νονές να φοούν υπέρχες τουαλέτες, οι οποίες ήταν ασορτί με το φανταστικό art de la table.

Φυσικά ήταν δημιουργίες της διάσημης designer, με την Σαντάλ να φορά ένα ροζ φόρεμα, την Νιάρχου ένα γαλάζιο και την Getty ένα κίτρινο.

Photo  by @germanlarkin/Instagram:@marykatrantzou

Σε μια από τις αναρτήσεις της η Μαίρη Κατράντζου έγραψε:  «Πριν από ένα χρόνο, ο Μάριος και εγώ κάναμε έναν πολιτικό γάμο στον οποίο βρέθηκε μόνο η στενότερη οικογένειά μας. Ήμουν 3 μηνών έγκυος και δώσαμε μια υπόσχεση στους φίλους μας ότι όταν ο κόσμος ανοίξει ξανά, θα γιορτάσουμε με όλους όσους αγαπάμε. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που αυτό το καλοκαίρι μπορέσαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας με την ευρύτερη οικογένεια και τους φίλους μας, που ήρθαν από κάθε γωνιά για να είναι μαζί μας.

Photo by @germanlarkin/Instagram:@marykatrantzou

Θέλαμε οι νονοί του Μιχαήλ να είναι πολίτες του κόσμου, που μοιράζονται την αγάπη μας για την Ελλάδα, να είναι εκεί για να τον καθοδηγούν στη ζωή, να τον συμβουλεύουν με σύνεση και σοφία και να είναι μέρος της πνευματικής του διαμόρφωσης. Είμαστε για πάντα ευγνώμονες που αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας να γίνετε νονοί του Μιχαήλ και σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν μέρος αυτής της ιδιαίτερης στιγμής στη ζωή του και που βεβαιωθείτε ότι ένιωσε την αγάπη και την προστασία σας. @pavlosgreece @mariechantal22 @ora_n @sabinegetty».

Δείτε επίσης: Βάφτιση γιου Κατράντζου: Οι VIP καλεσμένες και οι νονές ταίριαξαν τις τουαλέτες τους με το art de la table (φωτό)

Σε άλλο post της διαβάζουμε μεταξύ άλλων ότι «ήτανν σημαντικό για εμάς να τελέσουμε αυτό το ιερό μυστήριο στην Ελλάδα, όπου γεννήθηκε ο Μιχαήλ και συγκεκριμένα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στις Σπέτσες, όπου και βαπτίστηκα».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ