Απίστευτο έγκλημα στο Μεξικό: Σκότωσαν έγκυο και πήραν το μωρό από την μήτρα της- Δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά

 Δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά |

Μια έγκυος γυναίκα από το Μεξικό πέθανε αφού την έκοψαν στην κοιλιά δύο δράστες που έκλεψαν το αγέννητο μωρό της, ανακοίνωσαν οι αρχές τη Δευτέρα.

Οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν με ένα νεογέννητο στην κατοχή τους, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του γενικού εισαγγελέα στην ανατολική πολιτεία Βερακρούς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debahni Escobar ? (@justiciapordebahni18)

Το μωρό "βρέθηκε σώο και αβλαβές και τώρα δέχεται την προσοχή των αρμόδιων αρχών", αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι ύποπτοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, εμφανίστηκαν ενώπιον δικαστή τη Δευτέρα κατηγορούμενοι για απαγωγή και γυναικοκτονία.

Φέρεται να έκοψαν το θύμα για να βγάλουν το έμβρυο επειδή η γυναίκα που επιτέθηκε δεν ήταν σε θέση να κάνει παιδιά, δήλωσε στο AFP αξιωματούχος που συνδέεται με την έρευνα υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Το θύμα παρασύρθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την υπόσχεση ρούχων για το μωρό της, δήλωσαν οι συγγενείς στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία ανέφεραν ότι πρόκειται για την τρίτη τέτοια περίπτωση τα τελευταία χρόνια, αναφέρει το cbsnews

Περισσότερες από 3. 700 γυναίκες δολοφονήθηκαν το 2021 στο μαστιζόμενο από τη βία Μεξικό, εκ των οποίων περίπου 1. 000 χαρακτηρίστηκαν ως γυναικοκτονίες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Το περιστατικό έρχεται λιγότερο από ένα μήνα μετά την καταδίκη μιας γυναίκας σε θάνατο από ένορκους του Τέξας για τη δολοφονία μιας εγκύου γυναίκας που γνώριζε ότι θα έπαιρνε την αγέννητη κόρη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ