Κίρστι Άλεϊ: Το τελευταίο βίντεο που είχε μοιραστεί η βραβευμένη ηθοποιός στο Instagram με τους θαυμαστές της

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της βραβευμένης με Emmy ηθοποιού  Κίρστι Άλεϊ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, μετά από σύντομη μάχη με τον καρίνο.

Η ίδια στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, καλούσε τους θαυμαστές της να της στείλουν «αστεία» ή «ειλικρινή» μηνύματα, μέσω της πλατφόρμας  Cameo, στην οποία είχε δημιουργήσει προφίλ. «Γεια σας, είμαι στο http://Cameo.com/kirstiealley, οπότε αν θέλετε να μου στείλετε προσωπικά μηνύματα, επικοινωνήστε μαζί μου» είχε γράψει στο post της.

«Γεια, είμαι εγώ, η Kirstie, και πολλοί από εσάς μου ζήτησαν να κάνω αυτούς τους χαιρετισμούς, και κάνω πάντα αυτό που μου ζητάτε. Έχω ένα νεό μωρό εδώ, το ξέρω ότι είμαι λίγο μεγάλη για παιδί» έλεγε στο βίντεο καθώς ακουγόταν εκείνη την στιγμή ένα μωρό που έκλαιγε.

«Αν θέλετε κάτι αστείο ή θέλετε κάτι ειλικρινές - θα προσπαθήσω πραγματικά να είμαι ειλικρινής - όπως "Γεια, σε αγαπώ" ή "Καλά Χριστούγεννα" ή "Θέλω διαζύγιο"... ό,τι χρειαστείτε» είχε προσθέσει.

Τα παιδιά της Τρου και Λίλι Πάρκερ στην ανακοίνωση για τον χαμό της μητέρας τους ανέφεραν: «Προς όλους τους φίλους μας σε κάθε άκρη του κόσμου...με θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι η απίστευτη, ατρόμητη και στοργική μας μητέρα πέθανε έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο είχε διαγνωστεί πολύ πρόσφατα.

Είχε γύρω της τους πιο στενούς συγγενείς της και πάλεψε με μεγάλη δύναμη αφήνοντάς μας με μια βεβαιότητα για τις ατέλειωτες χαρές της ζωής και για όποια περιπέτεια αυτή επιφυλάσσει. Όσο εμβληματική ήταν στην οθόνη, τόσο πιο εκπληκτική μητέρα και γιαγιά ήταν στη ζωή».

Η Άλεϊ απέκτησε μεγάλη φήμη από τον ρόλο της Ρεμπέκα Χάουι στη σειρά του NBC ''Cheers'' (Το Μπαράκι), στην οποία πρωταγωνίστησε από το 1987 ως το 1993 και για την οποία βραβεύτηκε με 'Εμμυ και Χρυσή Σφαίρα το 1991. Το δεύτερο Έμμυ της το πήρε το 1994 για την τηλεταινία "Η Μητέρα του Ντέιβιντ", όπου υποδυόταν μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τον αυτιστικό γιο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ