Γιώργος Κιμούλης: «Χωνόμαστε στην καριέρα και την ίδια στιγμή χανόμαστε από αυτούς που θα μπορούσαν να μας αγαπήσουν» (βίντεο)

Εστιάζοντας στη νέα του παράσταση, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πλοκή, αλλά και τα μηνύματα, που ευελπιστεί να περάσει μέσα από αυτήν

Με αφορμή την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι, ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά.

Ο κ. Κιμούλης δεν έκανε καμία άμεση αναφορά τόσο στις κατηγορίες όσο και στις δικαστικές διαμάχες που «τρέχουν» με τη Ζέτα Δούκα και τη Δώρα Χρυσικού.

Εστιάζοντας στη νέα του παράσταση, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πλοκή, αλλά και τα μηνύματα, που ευελπιστεί να περάσει μέσα από αυτήν.

«Ουσιαστικά μέσα από το έργο μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι κανείς δεν μπορεί να κρύψει το παρελθόν του όσο κι αν προσπαθήσει. Το παρελθόν θα εμφανιστεί και μπορεί να εμφανιστεί με άσχημο πρόσωπο. Από ‘κει και πέρα, ένα άλλο θέμα, το οποίο θίγει είναι ότι, δυστυχώς, οι άνθρωποι, για να αγαπηθούν, πιστεύουν ότι οφείλουν να αποκτήσουν μία πολύ σημαντική κοινωνική θέση κι έτσι ορμούν με ό,τι έχουν και δεν έχουν στο να κάνουν μια καριέρα. Χώνονται στην καριέρα μέσα σε αυτό το κυνηγητό και όσο χώνονται τόσο χάνονται από αυτούς, που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να τους αγαπήσουν». 

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης επισήμανε ότι πολλές φορές πιστεύουμε λανθασμένα ότι αν αποκτήσουμε μία σημαντική κοινωνική θέση, τότε θα μας αγαπήσουν οι άλλοι. «Οι άλλοι θα μας αγαπήσουν για κάτι που έχουν δει σε εμάς, το οποίο έχει να κάνει με αυτό που αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε», πρόσθεσε ο ίδιος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Stephen Belber, «Η Συνάντηση», σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη. Ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά, δέχεται στον χώρο του, την επίσκεψη ενός ζευγαριού, που του ζητά μία συνέντευξη για το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή. Καθώς, όμως, εξελίσσεται η «συνέντευξη» αυτή, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ