Θεά η Αμάλ Κλούνεϊ: Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που εντυπωσίασε - Το ονειρικό φόρεμα Valentino (φωτό)

Έλαμψε στο κόκκινο χαλί!

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ, η τραγουδίστρια της κάντρι Έιμι Γκραντ, η τραγουδίστρια Γκλάντις Νάιτ, η συνθέτης Τάνια Λεόν και το συγκρότημα της ροκ U2 τιμήθηκαν χθες Κυριακή με τις διακρίσεις του Kennedy Center για τη συμβολή τους στον χώρο των τεχνών έπειτα από μια δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν τους στον Λευκό Οίκο.

 

 

 

 

Η εκδήλωση του Κέντρου Κένεντι, που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια, πραγματοποιείται προς τιμήν καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του κινηματογράφου που τιμώνται για την συνεισφορά τους στον αμερικανικό πολιτισμό.

 

 

 

 

Στην εκδήλωση που παρέθεσε στον Λευκό Οίκο προς τιμήν των πέντε καλλιτεχνών ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν απευθύνθηκε στον καθέναν από αυτούς προσωπικά εξαίροντας το ταλέντο τους και λέγοντας ότι ενσαρκώνουν το πνεύμα της χώρας.

 

 

Η εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν πλάι στον σύζυγό της

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ, ήταν εκθαμβωτική φορώντας ένα αστραφτερό κεντημένο με παγιέτες ασημί φόρεμα, στο πλευρό του γοητευτικού συζύγου της που φόρεσε μαύρο σμόκιν.

Η 44χρονη δικηγόρος επέλεξε ένα φόρεμα Valentino κεντημένο με παγιέτες. Το φόρεμα είχε κολακευτική λαιμόκοψη αφήνοντας τους ώμους γυμνούς, ενώ αγκάλιασε τη λεπτή σιλουέτα της Αμάλ με εκατοντάδες ασημένιες παγιέτες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ