Bridal Expo - BFW: Τα αιθέρια νυφικά της Alexandra Kapsala - ρομαντικά φορέματα με έμφαση στη λεπτομέρεια (φωτό)

Θα κάνουν σίγουρα την κάθε γυναίκα να νιώσει ξεχωριστή την ημέρα του γάμου της

Το Ζάππειο μετατράπηκε σε κέντρο της γαμήλιας μόδας με την Bridal Expo και την Bridal Fashion Week να γιορτάζουν από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου τα 10 χρόνια λειτουργίας τους.

Το Σάββατο η Alexandra Kapsala παρουσίασε τα υπέροχα νυφικά της, που ξεχωρίζουν για τις, δουλεμένες στο χέρι λετπομέρειές τους.

Τα μοντέλα της σχεδιάστριας μόδας περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας αιθέρια φορέματα.

 

Μοντέρνα, θηλυκά, αλλά και ρομαντικά τα νυφικά της Αλεξάνδρας Καψάλα θα κάνουν σίγουρα την κάθε γυναίκα να νιώσει ξεχωριστή την ημέρα του γάμου της.

Η designer τα τελευταία 15 χρονία ζούσε στο Λονδίνο όπου σπούδασε αρχικά BA Fashion Design στη Central Saint Martin’s και αργότερα MA Costume Design for Performance στο London College of Fashion.'

Έχει πολυετή εμπειρία στην ενδυματολογία αλλά και τη δημιουργία κοστουμιών, τόσο στο θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τη διαφήμιση, καθώς και στο χώρο της μόδας (μεταξύ άλλων Phantom of the Opera, Royal Opera House, BBC, Netflix, Channel 4, Alexander McQueen, Giles κα). Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρίνιου (Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα, Καπράλος).

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ